15. června 2015 • 18:42

Fanoušky naštval konec Baroše a ptají se: Mohl by jít do Sparty?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Milan Baroš oznámil konec v Baníku a spustil lavinu reakcí fanoušků ostravského klubu. Jak konec největší hvězdy vidí? Z klubu odešla poslední ikona, která držela naději na lepší časy. Zároveň mají pochopení pro Barošovo přání zůstat blízko domova - tedy poprvé hrát v Česku za jiný klub.



Zlost příznivců Baníku míří především k současnému vedení. "Jinde je zvykem se s ikonami rozloučit důstojně a s plnou parádou, jen v Ostravě s nimi zametají. Já jsem klidný člověk,ale to co se děje v Baníku, je hnus nějvětšího kalibru a doufám, že příští sezonu bude bojkot všech diváků v Ostravě, dokud bude v čele ten kozel zahradníkem," napsal Radim Lupik na oficiálním facebookovém profilu Baníku.

Barošovi angažmá v jiném českém klubu nezazlívají. „Co se týče Baroše, já bych mu klidně i ten jiný tým v lize toleroval. Ale pro jeho dobro mu přeju, ať jde vydělat ranec do Kataru nebo jinam,“ napsal jeden fanoušek na webu banicek.com.

Jenže exotické angažmá Baroš nevidí jako reálné. "Chtěl bych už zůstat opravdu co nejblíže domova, za ty roky jsem se po světě najezdil dost a za každou cenu do zahraničí jít nechci," prohlásil Baroš.

Ovace na Bazalech! Poslední střídání Milana Baroše za Baník
Video se připravuje ...

Právě dohady o dalším Barošově angažmá rezonují mezi fanoušky velmi silně. Kam by to mohl zamířit nyní? "Polsko, nebo Frýdek-Místek. Nic jiného to nebude," napsal čtenář Jaroslav Jeřábek pod článkem na iSport.cz.

Jiní spekulují nad možností, že by zamířil do Sparty, která o něj už dříve zájem měla. Navzdory tomu, že podobné přestupy jsou obvykle vnímány velmi kontroverzně. Uživatel s přezdívkou neznaboh na stránkách spartaforever.cz vypočítává důvody, proč by Barošovi transfer na Letnou prošel a fanoušci na obou stranách ho akceptovali. "Smysl to bohužel dává. 1. Ve Spartě žádná megahvězda není. 2. V Baníku utopil dost peněz. 3. Sparta ho už v minulosti chtěla."

Právě pražské kluby jsou nejčastějšími variantami, které fanoušci nabízí. Angažmá v Praze by dávalo smysl i z toho pohledu, že Baroš v české metropoli bydlí s rodinou.

"Vidím to na Duklu, Bohemku. Určitě ne Sparta, nebo Slavia. Vzpomeňte si, jak narazil Matušovič," napsal ve svém příspěvku na twitteru Ondřej Procházka.

Ostrava - Sparta: Gól Milana Baroše na 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud