Jan Podroužek
31. května 2017 • 10:55

Slavia jde na trh. Za Baráka by mohl přijít Trávník, Hořavu Plzeň nepustí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Spartě už to lítá, v Plzni trochu taky. A do posil a přestupů se hodlá obout i Slavia. Po oznámení první letní vlaštovky Jakuba Jugase se podle informací deníku Sport dnes sejde představenstvo klubu, a začne konkrétní debata o dalších jménech. Jedním z nich má být i Michal Trávník jako náhrada za Antonína Baráka, který v červnu nabere směr italské Udine.



Slavili a možná ještě trochu slaví. Pondělním večerem, kdy vedení „sešívaných“ uspořádalo pro klubové zaměstnance a hráče soukromý koncert skupiny Rammstein, a hodlá je prý pozvat i do francouzského vinařství, juchání skončí. Příští sezona si vyžaduje péči a pozornost už teď. Slavia pravděpodobně už během tohoto týdne vstoupí na fotbalové tržiště s tím, že na svém seznamu má desítky sledovaných posil.

Schůzka klubového vedení má sloužit k tomu, aby se definitivně rozhodlo, na koho „sešívaní“ zaútočí se svými nabídkami. Zatím mají hotový jeden příchod, stopera Jakuba Jugase ze Zlína.

To je úzce spojené s prodejem Michaela Lüftnera do FC Kodaň. Další jméno by pak mělo znamenat náhradu za odcházejícího Antonína Baráka.

Slavia měla vyhlédnuté především dvě varianty - Aleše Čermáka ze Sparty a Michala Trávníka z Jablonce. Od první ale ustoupila kvůli děsivé autohavárii v opilosti prvně jmenovaného, takže by měla vítězit druhá možnost.

Od Van Kessela ke Ngadeuovi. Podívejte se na 65 gólů Slavie na cestě za titulem
Video se připravuje ...

Trávník figuruje ve druhém cyklu reprezentační jednadvacítky. V týmu byl už minule jako jeden z nejmladších, teď naopak patří k nejzkušenějším hráčům, které Vítězslav Lavička hodlá vzít na červnové EURO do Polska.

Post ofenzivního záložníka ve Slavii momentálně umí zastoupit - nepočítáme-li Baráka - Josef Hušbauer a Marko Alvir, který po svém zimním příchodu do Edenu rychle skončil o berlích.

Červenobílé vedení se mělo ptát i na plzeňského Tomáše Hořavu. Jenomže jdou zprávy, že Viktorii se nechce dělat obchod se Slavií po lednové přetahované o Jana Sýkoru, kterého nakonec pražský tým Západočechům vyfoukl. A ve Štruncových sadech to považovali za téměř nečestný boj.

Samozřejmě ve hře je, a to se týká všech postů v sestavě, i zahraniční pěšinka. Spekulace vedou na Balkán, konkrétně do Chorvatska, ale i druhým směrem - do Polska - v podobě Krzysztofa Maczynského z Wisly Krakov.

„Jeho jméno v médiích padá, ovšem podle našich informací zatím nejsou jednání konkrétní,“ říká novinář z deníku Wroclaw Agora Dawid Antecki.

Takhle vypadá čerstvá mistrovská radost
Takhle vypadá čerstvá mistrovská radost

Mistrovský RENTGEN: Jak muž ve stínu Tecl orazítkoval Slavii titul
Video se připravuje ...

PĚT symbolických kroků. Jak Slavia došla k titulu?
Video se připravuje ...

Mistrovská chorea Slavie! Podívejte se, co umí Tribuna Sever
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud