1. září 2017 • 13:25

Vysněná posila pro mistra! Do Slavie jde z Turecka Tomáš Necid

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty pražské Slavie posílí útočník Tomáš Necid. Odchovanec úřadujícího českého šampiona a člen širšího kádru reprezentace bude v Edenu hostovat z tureckého Bursasporu, součástí dohody je i následná opce.



Necid by měl Slavii pomoci v základní skupině Evropské ligy, kam Pražané přešli po vyřazení ve 4. předkole Ligy mistrů. "Do 16 hodin na soupisku pro Evropskou ligu doplníme svého odchovance Tomáše Necida. Hostování s opcí. Věříme na slávistické srdce, vítej doma Tome," uvedl na twitteru Tvrdík.

„Jsem šťastný, že to dopadlo. Už jsem v návrat ani nedoufal. Moc se těším. Těším se na kluky, na fanoušky a na celý klub. Ve Slavii jsem doma a vždycky to tak bude. Věřím, že budeme úspěšní jako tým jak v domácí lize, tak v Evropské lize,“ sdělil útočník pro klubový web. Jeho dres bude mít číslo 27, neboť jeho oblíbenou 24 nosí Muris Mešanovič.

Osmadvacetiletý Necid ve Slavii začínal s kariérou. Na jaře 2008 hostoval v Jablonci, poté se vrátil do červenobílého dresu a následně zamířil do CSKA Moskva.

V létě 2013 odešel na hostování do řeckého PAOK Soluň. Do Slavie se Necid vrací po třech letech, na jaře 2014 totiž z CSKA Moskva hostoval pro změnu v Edenu.

Poté hrál za nizozemské Zwolle a předloni zamířil do Bursasporu. Jarní část uplynulé sezony strávil na hostování v polské Legii Varšava, kde se mu ale nedařilo. Úvodní tři kola této sezony turecké ligy nehrál. Necid má na kontě 44 startů za reprezentaci a 12 gólů, za národní celek už ale nehrál rok.

Slavia v závěru přestupového období hledala útočníka, který by pomohl zlepšit produktivitu. Pražané sice poslední ligové utkání vyhráli 4:0 nad Mladou Boleslaví, ale předtím dali v pěti duelech jen dva góly. Navíc v posledním zápase jim kvůli zdravotním potížím chyběli útočníci Milan Škoda i Muris Mešanovič.

Útočník Necid se vrací do Slavie! Vítej doma, napsal Tvrdík
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud