Richard Šíma
5. listopadu 2017 • 18:50

Předposlední Karviná odvolala kouče Webera. Odnesl sérii čtyř proher

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jozef Weber už není trenérem Karviné. Sobotní porážka 2:3 v utkání na Dukle, v němž Karviná vedla 2:0, aby si nakonec připsala čtvrtou porážku v řadě, přiměla vedení klubu ke změně na trenérské pozici. Mužstvo nyní dočasně povede Lubomír Vlk, dosavadní sportovní ředitel. Spolu s ním zůstává asistentem Josef Mucha.



Karviné se v této sezoně výsledkově nedaří. Mužstvo má po třinácti kolech pouhých osm bodů, stejně jako Brno nebo Baník. „Vedení klubu se shodlo, že herní projev není špatný, ale bodový zisk je bohužel neuspokojivý,“ stojí v tiskové zprávě, kterou klub vydal.

Jozef Weber působil v Karviné od června 2014. Postoupil s týmem do první ligy a v minulé sezoně byl strůjcem úspěšné aklimatizace slezského klubu v nejvyšší soutěži.

 „Trenéru Weberovi moc děkujeme za výborně odvedenou práci, protože už navždy zůstane podepsán pod historickým postupem do nejvyšší soutěže,“ prohlásil Jan Wolf, předseda klubové dozorčí rady. „Nyní se naše cesty rozcházejí, ale nemusí to být navždy,“ dodal Wolf.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud