18. prosince 2017 • 14:47

Náhrada, pokud odejde Trpišovský? Na radaru Liberce je i Holoubek

Autor: jav, pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak informoval deník Sport již v pátek, David Holoubek se na doporučení ocitl na seznamu vytipovaných trenérů pro Slovan Liberec. Severočeši hledají nového kouče pro případ, že Jindřich Trpišovský skutečně odejde do Slavie.



Podle důvěryhodných zdrojů iSport.cz již proběhl první kontakt mezi oběma stranami, tedy vedením Liberce a Davidem Holoubkem. Přesněji ve smyslu, zda by o tuto štaci měl, nebo neměl zájem.

„Kdyby se naskytla příležitost směrem k dospělému fotbalu, tak bych o ní uvažoval. Určitě bych ji neodpálkoval,“ řekl Holoubek, momentálně trenér sparťanské U17, v rozhovoru v pondělním vydání deníku Sport.

Holoubkova éra ve Spartě v číslech: velké skalpy, debuty i ztráty
Video se připravuje ...

„V první řadě mi ale nabídka musí dávat profesní smysl. Aby se třeba jednalo o dlouhodobější spolupráci. Rád pracuji s mladými hráči a ty bych chtěl zabudovávat do A-týmu. Nebavilo by mě objíždět prvoligové kluby a být půl roku tam, pak zase jinde... Všichni to slovo vnímají dnes jako klišé, ale vážně bych chtěl pracovat koncepčně,“ dodal Holoubek.

Komunikaci s Libercem nekomentoval, každopádně na konkrétní jednání stále nedošlo.

Severočeský klub podobně „naťukl“ více trenérů, spekuluje se také o Bohumilu Páníkovi (Fastav Zlín) či Romanu Skuhravém (Opava).

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud