27. dubna 2018 • 21:57

Brněnské dno. Nechápu, co jsme na Dukle předvedli, hlesl Kratochvíl

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brněnský fotbalista Miloš Kratochvíl, který je v klubu na hostování z Plzně, nerozuměl tomu, proč poslední Zbrojovka na hřišti Dukly podala tak špatný výkon a prohrála 1:2, i když v předehrávce 26. prvoligového kola vedla. Dvaadvacetiletý záložník stále věří v záchranu, ale svěřenci Romana Pivarníka podle něj musí ve zbytku sezony hrát úplně jinak než na pražské Julisce a ideálně čtyřikrát zvítězit.



Góly

Domácí: 42. Holík, 57. Schranz

Hosté: 31. Michal Škoda

Sestavy

Domácí: F. Rada – Milošević, Ostojić, Jiránek, Podaný – Marek Hanousek (C), Bílovský – Douděra (70. Holenda), Albiach, Holík (78. Kušnír) – Schranz (85. Brandner).

Hosté: Halouska – Vraštil, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský – Polák (C) (46. Sedlák) – R. Acosta, Kratochvíl, Michal Škoda (70. T. Pilík), Ashiru (63. Bazeljuk) – Růsek.

Náhradníci

Domácí: Bezpalec, Hruška, Brandner, Djuranović, Holenda, Kušnír, Preisler

Hosté: Bazeljuk, Floder, Pilík, Krejčí, Juhar, Sedlák, Sukup

Karty

Domácí: Marek Hanousek, Schranz

Rozhodčí

Příhoda – Mokrusch, Myška

Stadion

Na Julisce, Praha-Dejvice

Návštěva

2527 diváků

Hosty poslal do vedení po půlhodině hry Michal Škoda, ale těsně před pauzou srovnal Lukáš Holík a v 57. minutě dokonal obrat Ivan Schranz. "Nechci někomu křivdit, ale Dukla byla asi jeden z nejhorších týmů, se kterým jsme hráli. My jsme ale byli ještě horší," řekl Kratochvíl novinářům.

"S Duklou tady šlo hrát úplně normálně. Dělali jsme chyby, to se nemůže stát, když hrajete o záchranu a tak cenné body. Absolutně nerozumím tomu, co jsme tady předvedli," přidal rodák z Karlových Varů, který v Brně hostuje z Plzně.

Mrzelo ho, že Zbrojovka po dobrém vstupu do utkání přenechala iniciativu domácím. "Dukla prvních 30 minut neměla absolutně nic. My měli přidat druhý gól, nevím, proč jsme přestali hrát tak aktivně jako na začátku. Asi jsme se nechali uspokojit gólem, nebo jsme věděli, že máme šanci vyhrát. Pro nás by to byly body nesmírně důležité, to všichni ví. Asi jsme to neustáli spíš v hlavě, než že bychom nemohli," prohlásil Kratochvíl.

Brňané počtvrté za sebou prohráli, sérii bez výhry protáhli na osm kol a v neúplné tabulce ztrácí šest bodů na první nesestupovou příčku. "My musíme koukat na sebe, ne na to, jak hrají ostatní. My měli cíl získat určitý počet bodů. Ještě tam šance je, jsou čtyři kola do konce a museli bychom všechno vyhrát," upozornil bývalý mládežnický reprezentant.

"Dokud šance je, tak budeme bojovat, ale to si říkáme pořád. Nemyslím si, že by to každý zápas takhle bylo. Pořád věřím, ale musíme pro to udělat úplně něco jiného, než jsme předvedli dneska," dodal Kratochvíl.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Brno 2:1. Zbrojovka se přiblížila sestupu
Video se připravuje ...

Dukla - Brno: Podaný se svalil v křečích na trávník, odnesen musel být na nosítkách
Video se připravuje ...

Dukla - Brno: 2:1! Brněnská obrana selhala, Schranz poslal domácí do vedení
Video se připravuje ...

Dukla - Brno: Gól! Odměna pro aktivnější Brno, Škoda poslal hosty do vedení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud