12. května 2018 • 22:51

Fanoušci Plzně protestovali, chtěli vniknout k hráčům. Vrba je klidnil

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeň po 28. kole zůstává první, titul má na dosah. Nároční fanoušci klubu, který v posledních letech sbírá mistrovské trofeje, ale zdaleka spokojení nejsou. Svůj nesouhlas s předvedenou hrou a výsledkem v domácím zápase proti Slovácku (1:1) vyjádřili hodně hlasitě, uklidňovat je musel trenér Pavel Vrba.



Viktoria i přes ohromné množství šancí dokázala překonat Milana Heču jen jedinkrát. Z posledních dvou zápasů tak získala jediný bod a v klíčové fázi sezony hazarduje s titulem. Vrbova skvadra na jaře vůbec nepřipomíná podzimní suverén, a to se evidentně nelíbí ani jejím fanouškům.

Po zápase se jich několik desítek sešikovalo před recepcí, přes kterou se snažili vniknout do útrob stadionu za hráči. Zastavili je ale přítomní policisté. Viktoriáni poté spustili pokřik "Peníze! Peníze!" a dávali tak jasným způsobem najevo, co si o motivaci a nasazení vlastních fotbalistů v závěru sezony myslí.

Ten byl slyšet až uvnitř v průběhu tiskové konference hlavního kouče Plzně Pavla Vrby. Právě 54letý trenér přišel naštvanou skupinu uklidnit. „Slibuju, že příští týden porazíme Teplice a získáme titul. Buďte v klidu," apeloval Vrba k davu.

Jeho tým může oslavit mistrovský titul už v pondělí, pokud Slavia prohraje v pondělní dohrávce na Dukle. Pokud sešívaní malé pražské derby ovládnou, dá Viktorii jistotu skutečně až tříbodový zisk v předposledním kole.

SESTŘIH: Plzeň - Slovácko 1:1. Famózní Heča vychytal bod proti lídrovi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud