30. července 2018 • 09:46

Vukadinovič: Spoustu věcí jsme si vyříkali. Rosický měl s námi pohovor

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty po výhře v Jablonci 2:1 připustili, že páteční odvolání trenéra Pavla Hapala po čtvrteční porážce 0:2 v úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy na půdě Spartaku Subotica nečekali a že je jim to líto. Věří, že druhá ligová výhra by mohla znamenat obrat k lepším výkonům po nevýrazné přípravě a pohárovém propadáku.



"Byl to pro nás pro všechny šok, nikdo z nás to nečekal. Pan trenér Hapal za to nemůže, byl to náš špatný výkon a odnesl to on, který za nic nemůže. Bohužel, to je fotbal. Mrzí nás to," řekl novinářům srbský záložník Vukadin Vukadinovič.

"Abych pravdu řekl, tak mě to překvapilo. Bohužel se to stalo, ale bylo to selhání nás všech. Nebyla to chyba trenéra, ale hlavně nás hráčů, my jsme na hřišti. Ani nevím, jak bych nazval to, co jsme v Srbsku předvedli. Musíme hrát jako dnes v Jablonci a doufám, že zvládneme ve čtvrtek odvetu a napravíme si reputaci," doplnil Martin Frýdek, který se v Jablonci přesunul z obrany do zálohy.

Odvolaného Hapala v pátek na lavičce dočasně nahradil sportovní ředitel Zdeněk Ščasný a na přípravu na Jablonec měl jen dva dny. "Je to nový impulz, ale nebylo to o trenérovi. Myslím si, že kdyby tady byl pan Hapal, vypadalo by to úplně stejně, protože co jsme předvedli v Subotici... I jako hráči jsme věděli, že to bylo špatně. Nechci říkat, že by to bylo stejné, ale určitě to nebylo trenérem," podotkl Frýdek.

Vukadinovič po Jablonci: Důležitá výhra. Po zápase se Suboticou s námi mluvil Rosický
Video se připravuje ...

"Spoustu věcí jsme si vyříkali po zápase. Měli jsme pohovor i s Tomášem Rosickým , který nám řekl pár skvělých věcí. Takže věřím, že dnešní vítězství nás nabudí a ve čtvrtek to zvládneme," uvedl Vukadinovič.

K výhře v Jablonci přispěl druhým gólem v 69. minutě a šlo o jeho premiérovou soutěžní trefu v letenském dresu. "Chutná to dost. Užívám si to teď a samozřejmě jsem rád, že jsem pomohl týmu k důležité výhře," uvedl Vukadinovič.

Také Frýdek věří, že se Sparta od dnešního výkonu odrazí. "Doufám, že ano a doufat v to budu. Ale do každého zápasu musíme jít na 120 procent jako dnes. Musíme hrát jako teď a ještě k tomu přidat více kvality. Každý si uvědomil, že jako v Srbsku hrát nemůžeme. To byla asi největší změna, že jsme k zápasu přistoupili úplně jinak," dodal.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Sparta 1:2. Debut Ščasnému vyšel, Letenští znovu v lize vyhráli
Video se připravuje ...

Rada po prohře se Spartou: Vyhořeli jsme na produktivitě
Video se připravuje ...
Ščasný po Jablonci: Byly to nervy. Zlom může být postup přes Suboticu
Video se připravuje ...

Vukadin Vukadinovič po vítězství Sparty v Jablonci
Vukadin Vukadinovič po vítězství Sparty v Jablonci

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud