11. listopadu 2014 • 12:05

Sparta má nového sponzora. Na dresech bude mít Blesk energii

Autor: iSport.cz, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE
Fotbalová Sparta bude mít po roce opět sponzora na dresech. Hlavním partnerem je nově společnost EP Energy Trading. Klub o tom informoval na tiskové konferenci a zároveň s novým sponzorem představil produkt Blesk energie, právě tento název budou mít sparťané na hrudi. Smlouva platí do konce ročníku, výše finančního plnění nebyla zveřejněna.


„Naprosto chápeme, že fanoušci oceňovali dres bez jakýchkoliv log, zejména v naší výroční sezoně, nicméně pro klub má toto partnerství z ekonomického hlediska významný efekt,“ citovaly oficiální webové stránky klubu místopředsedu představenstva Dušana Svobodu.

„Obě strany se dohodly, že výši finančního plnění nebudou zveřejňovat,“ prohlásil Svoboda. „Pro klub má toto partnerství z ekonomického hlediska významný efekt, cena odpovídá hodnotě dresu Sparty,“ dodal druhý muž v hierarchii letenského klubu.

Blesk energie nabízí dodávku plynu a elektřiny.

Co je Blesk energie?

BLESK energie je nový a výjimečný produkt pro spotřebitele, který umožňuje dodávku elektřiny a zemního plynu pro domácnosti za opravdu férových podmínek. Na stránkách www.bleskenergie.cz najdete mimo jiné webovou kalkulačku, díky které okamžitě zjistíte, kolik oproti současnému stavu můžete při přechodu na BLESK energii ušetřit. Tento bonus vám navíc bude při uzavření dvouletého kontraktu vyplacen na účet nejpozději do 30 dnů ode dne zahájení dodávky BLESK energie. Společnost EP Energy Trading (EPET), která tuto službu pro zákazníky zajišťuje, patří do skupiny Energetický a průmyslový holding, jedné z nejsilnějších energetických skupin ve střední Evropě. BLESK energie se zároveň zařazuje do rodiny spotřebitelských produktů vydavatelství Czech News Center vedle Blesk peněženky a Blesk mobilu.

Lafata pózuje v novém dresu.
Lafata pózuje v novém dresu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud