Ondřej Škvor
11. října 2008 • 21:01

Rosický musel do nemocnice!

TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní trable Tomáše Rosického pokračují. A nemusí jít o zanedbatelné potíže. Český záložník byl v pátek převezen do londýnské nemocnice.



Stěžoval si na nevolnost a bolesti hlavy způsobené injekcemi do operovaného kolena. Některé anglické zdroje však tvrdí, že vyšetření odhalilo otok kostní dřeně.

Záložník Arsenalu pokračuje v dlouhodobé léčbě podkolenní šlachy operované v květnu. Kvůli svému zranění nehraje už od konce ledna a návrat se komplikuje.

259

K sobotě už tolik dnů trvá absence Tomáše Rosického.
26. ledna odehrál úvodních sedm minut v utkání 5. kola Anglického poháru s Newcastlem (3:0).

Nyní prý byla cesta za lékaři nutná. „Rosický se necítí dobře a je to pro něj znepokojující. Postihly ho bolesti hlavy, které jsou patrně způsobené injekcemi," napsal deník The Sun. „Musel jít do nemocnice a zamířil na speciální terapii. Dokonce kvůli němu přivezli jehly přímo od výrobce," dodal zdroj listu.

Internetový server soccerway.com pak přišel s tvrzením, že se nejedná pouze o reakci na injekce. „Vyšetření v nemocnici odhalilo, že se jedná o otok kostní dřeně," napsal. A dodal, že „je vysoce nepravděpodobné, že Rosický bude fit před koncem tohoto roku."

Informace se nepodařilo ověřit u oficiálních míst. Na stránkách Arsenalu se o události nic nepíše, české osoby blízké hráči nemají od klubu povolení o zdravotním stavu fotbalisty podávat zprávy.

Každopádně je to bohužel už čtvrtá negativní zpráva o Rosického zdravotním stavu během posledního měsíce. V polovině září samotný fotbalista na svých stránkách uvedl, že musel něco ubrat ze svého tréninkového zatížení, protože se jeho koleno postavilo proti.

Začátkem října pak Arsene Wenger, trenér Arsenalu, prohlásil, že úspěchem bude Rosického návrat do konce tohoto roku.

A před pár dny se pak v anglických médiích objevila informace, že je ohrožena celý probíhající ročník. „V případě, že se Rosický nedá dohromady do konce roku, nebude s ním Wenger pro tuto sezonu počítat," stálo černé na bílém.

A neutichají ani spekulace, že český fotbalista bude muset ukončit kariéru.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud