3. srpna 2020 • 17:28

Bezvládí v Dukle. Šéf Vandas po roce překvapivě skončil

Autor: mms
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druholigová Dukla Praha je bez šéfa. Pavel Vandas nečekaně rezignoval na post výkonného a sportovního ředitele i na pozici v představenstvu. V dejvickém klubu pracoval jen něco málo přes rok poté, co nahradil Michala Šrámka.



Dukla zažívá turbulentní období. Po třetím místě ve druhé lize mohla bez baráže postoupit do FORTUNA:LIGY, ale kvůli nedohrání ligové skupiny o záchranu zůstala na svém. Do toho přišla překvapivá rezignace výkonného a sportovního ředitele Pavla Vandase.

„Informace se šíří rychlostí blesku. Nevím, kdo to rozkřiknul, když jsem o tom s nikým nemluvil. Dokud nebude na stránkách Dukly oficiální vyjádření, nebudu nic komentovat. Děkuji za pochopení,“ napsal Vandas zkraje pondělního odpoledne na Twitter. 

Za pár hodin bylo jasno: Vandas na Julisce skončil. „Věřím, že 14 měsíců tvrdé práce posune Duklu výš. Když někdo tvrdě maká pro klub, tak kolem sebe musí mít buď profíky, nebo loajální lidi. Přeji Dukle jen to nejlepší,“ přidal na Twitteru. Po dotazu iSport.cz nechtěl svůj odchod dále komentovat.

Jeho éra trvala jen něco přes rok, po loňském sestupu z první ligy vystřídal Michala Šrámka. Dukla loni v létě seškrtala stomilionový rozpočet na polovinu a na konci sezony si pohlídala třetí místo, které mělo původně znamenat baráž. Jenže zůstane ve druhé lize – a navíc musí hledat nového šéfa.

 

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud