29. října 2012 • 17:48

Jablonec si na domácí půdě vysokým rozdílem poradil s Duklou

Autor: juniorskaliga.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utkání 14. kola premiérového ročníku Juniorské ligy mezi domácím Jabloncem a hostující pražskou Duklou muselo být nakonec kvůli nevyhovujícímu terénu přesunut do Mšena na umělý povrch, kde se nakonec lépe cítili hráči Jablonce, kteří přejeli Duklu jasně 5:1.



Zápas začal pohledným a útočným fotbalem z obou stran. Jako první udeřil domácí Skwarzcek, který zužitkoval ideální pas od Justa – 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale jejich snahu ukončovala většinou dobře hrající obrana jabloneckých. To domácí byli nebezpečnější. Po půlhodině hry se po rohovém kopu dostal do zakončení Vukovič, ale velké šance se zřejmě zalekl a zbrkle poslal míč těsně vedle.

Druhý poločas nabídl promrzlým divákům krásný pas Justa na Helma, který do prázdné branky zvýšil vedení domácího výběru – 2:0. Hosté se neustále sympaticky snažili, ale bohužel do vážnějších šancí, které by znamenaly ohrožení domácí svatyně, se nedostávali. To Jablonci se dařilo. V 69. minutě protančil mezi dvěma obránci Vukovič a zvýšil již na 3:0.

Hosté se nakonec dočkali snížení sedm minut před koncem zápasu, kdy recept na udolání domácích obranných řad našel Hanousek – 3:1. Ovšem veškeré naděje Pražanů utnuly dva rychlé góly v jejich síti. Nejprve se do šibenice trefil v 85. minutě Jurča a dvě minuty před koncem utkání dal výsledku konečnou podobu Kozel – 5:1.

Jablonec – Dukla  5:1 (1:0)

Branky: 14. Skwarczek, 50. Helm, 69. Vukovič, 85. Jurča, 88. Kozel - 83. Hanousek. ŽK: bez karet. Rozhodčí: Příhoda - Kříž, Langer.

Jablonec: Fendrich - Landovský, Šidlo, Pavlata, Just (80. Kozel), Vaníček, Vukovič (73. Jurča), Štemberk (73. Štěpánek), Simerský, Helm (67. Kubista), Skwarczek.

Dukla: Štěpánek - Jeřábek, Pařík (46. Milec), Balaj (46. Ilko), Čapek, Skála (74. Grafnetr), Kotlík (60. Micka), Svoboda, Frycer, Farkaš (60. Pták), Hanousek.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud