29. října 2012 • 19:35

Poslední Ostrava si připsala vysokou výhru nad Slováckem

Autor: juniorskaliga.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravský Baník se v Juniorské lize dočkal druhého vítězství a přiblížil se předposlednímu Táborsku. V souboji outsiderů totiž zvítězil v Kunovicích nad Slováckem, které na tom není o moc lépe, 5:2. Na Slovácko i Táborsko nyní Baník ztrácí tři body.



Moravský souboj jihu proti severu, Slovácka a Baníku Ostrava, otevřel šancí domácí tým, ale jako první se radovali hosté, které v páté minutě poslal do vedení Staško. Utkání nahoru dolu přineslo další vetší šance v Kunovicích zhruba ve třicáté minutě, nejprve se neujala šance hostů, vzápětí se vyrovnání nedočkali domácí, jejichž tlak vyvrcholil před poločasem. Série spálených šancí nakonec domácí nakopla a v poslední minutě srovnal Trávník.

Vyrovnaný stav vydržel po pauze jen dvanáct minut. Z nařízené penalty Holzer poslal Baník opět do vedení. Baníku vedení vydrželo jen dvě minuty! Michna ranou z voleje mířil přesně. Baník však šel opět do vedení za sedm minut. Druhou branku v zápase dal Staško a hned za dvě minuty poslal Baník poprvé do dvoubrankového náskoku Chromeček. Baník si nakonec z Kunovic odvezl tři body za výhru o tři branky, jelikož už na 2:5 zvýšil po minutě pobytu na hřišti Badalyan. Baník už si závěr pohlídal a nedopustil žádné komplikace.

Slovácko – Ostrava  2:5 (1:1)

Branky: 45. Trávník, 59. Michna - 5. a 66. Staško, 57. Holzer, 68. Chromečka, 72. Badalyan. ŽK: Banasík.

Slovácko: Matalyha - Banasík (82. Stráník), Trávník, Křivánek, Haša, Kerbr (46. Michna), Prajza, Zelinka (64. Jeleček), Kleiber, Fojtášek (46. Janečka), Košút.

Baník Ostrava: Andrejko - Dzhighaev (82. Váňa), Kaša, Javorek, Váňa, Chromečka (71. Badalyan), Staško, Holczr, Hrdlička, Voves, Tobiáš.


Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud