10. května 2011 • 23:25

Sudí nás zařízl, zlobí se fotbalisté Kroměříže

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani statečný boj v oslabení nestačil fotbalistům pátého týmu MSFL Hanácké Slavii Kroměříž k dovršení senzace v v podobě postupu do finále domácího poháru. Po vyřazení prvoligového Brna a remíze 1:1 v prvním semifinále v Mladé Boleslavi se dnes proti početní přesile neprosadili. V deseti hráli už od 38. minuty a favoritovi podlehli 1:3.



"Pochopitelně cítím křivdu, protože jsem pronikajícího Chramostu nesrazil. Ten spadl už tři metry přede mnou. A je otázka, zda situaci nepředcházel ofsajd," popsal ze svého pohledu brankář Kroměříže Marek Vogl kritický moment, po kterém dostal červenou kartu.

"Sledovat zbytek zápasu byla pro mě muka. Kluci bojovali, musím je ocenit. Ale v deseti jsme už neměli mnoho šancí proti tak zkušenému týmu. Moc mě mrzí, že jsme soupeře víc nepotrápili," dodal Vogl.

Mladoboleslavský střelec dvou gólů Jan Chramosta viděl situaci odlišně. "Při sólu jsem chtěl udělat kličku a lituju, že se mi nepodařilo situaci ustát. Měl bych potom otevřenou cestu do branky," řekl hostující útočník.


Přesto i v deseti Kroměříž soupeře dlouho trápila. "Hrát více než poločas v oslabení proti tak kvalitnímu soupeři bylo hodně těžké. V poločase jsme ale poslechli trenéra, hodili křivdu za hlavu a snažili se bojovat a pokračovat v předchozí taktice dokonale zabezpečené obrany," uvedl kapitán domácích fotbalistů Ondřej Šilinger.

Sám minutu před koncem proměnil pokutový kop. "To jsem už jen upravil výsledek. Po druhém gólu jsme více otevřeli hru. Soupeř nás potrestal, už jsme však neměli co ztratit. I když už nám v závěru chybělo více sil, myslím, že jsme navzdory porážce ostudu neudělali," dodal Šilinger.

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud