1. září 2011 • 10:02

Petrouš po výbuchu v Převýšově: Nedivil bych se, kdyby mě vyhodili

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostudná prohra s amatéry z divizního Převýšova s ním pořádně zacloumala. Kouč Slavie Michal Petrouš připustil, že výbuch v poháru bude mít důsledky. "Tohle se nemůže stát," neskrýval bezprostředně po prohře 0:3.



Pohárové utkání bylo pro celý Převýšov velkým svátkem. V divizi nastupují proti Polepům, Náchodu či Mšenu, teď do vesničky přijela Slavia, jeden z nejslavnějších klubů české historie.

Ten zápas měli jasně vyhrát. Vždyť proti profesionálům z Edenu stála parta hráčů, kteří na trávník chodí až po práci. Jenže ejhle. Zaplněný stadionek, kde se tísnilo 2200 diváků, sledoval senzaci.

Slavia na začátku zmařila několik jasných příležitostí, už pokus Vlčka vykopával domácí obránce z brankové čáry. Převýšovský hrdina Jarkovský a bývalý slávista Ivo Svoboda naopak mířili přesně a zařídili senzační vítězství 3:0.

„Je to neomluvitelná ostuda, ze které samozřejmě vyvodíme tvrdé důsledky. Mrzí mě to kvůli všem slávistickým fanouškům, zejména těm, kteří sem do Převýšova vážili cestu, aby nás povzbudili,“ hodnotil zápas zklamaný trenér Slavie Michal Petrouš.

Vedení klubu kolaps v Převýšově nejspíš nenechá bez povšimnutí. Padnou pokuty, v sázce je i pozice trenéra. "To je otázka na vedení, ale po takovém krachu bych se tomu vůbec nedivil," přiznal v rozhovoru pro televizi Nova Petrouš.

Slavia prožívá špatný start do sezony. V lize zatím jen jednou vyhrála, omlazenému týmu patří v tabulce 10. pozice. Teď k tomu přičtěme vyřazení už v druhém kole domácího poháru. Nic, co by se novému majiteli Aleši Řebíčkovi líbilo...

"Určitě si zápas důkladně rozebereme a vyvodíme z něj tvrdé důsledky. Tohle se prostě nesmí stát," neskrývá Petrouš. Kdo tedy výbuch s Převýšovem odnese?

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud