Jakub Dvořák
26. března 2014 • 21:00

Krejčí naskočil až do druhé půle, stihl jen snížit. Chtěli jsme vyhrát, říká

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přišel na hřiště až ve druhém poločase s jasným úkolem: zvrátit stav čtvrtfinále Poháru České pošty. Podařilo se mu to tak na půl. Ladislav Krejčí hezkým gólem vstřelil jediný gól Sparty, ale vyrovnání s ním ve druhé části utkání už nepřišlo. Sparta prohrála na hřišti Dukly 1:2 a do odvety tak půjde s jednobrankovou ztrátou.



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 3. • 18:00
FK Dukla Praha
FK Dukla Praha
2:1
ONLINE
26. března
18:00
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha
Góly

Domácí: 37. Mareš, 65. Pospěch

Hosté: 80. Krejčí

Sestavy

Domácí: Rada "C" – Romera, Štětina, Božič, Matěj Hanousek – Kalouda, Hlinka, Marek Hanousek – Mareš (88. Engelmann), Pospěch (90+2. Marek), Berger (79. Černý)

Hosté: Čech – Kadeřábek, Švejdík "C", Holek (46. Polom), Hybš – Dočkal (58.Krejčí), Mareček, Hušbauer, Vacek (70. Lafata), Konaté – Juliš

Karty

Domácí: Berger, Pospěch

Hosté: Hybš

Rozhodčí

Kocourek – Blažej, Pochylý

Stadion

Juliska, Praha 6 - Dejvice

Návštěva

2943 diváků

„Tohle ještě nebyl rozhodující zápas, pohár se hraje na dvě utkání a my to doma musíme zvládnout,“ ví dobře sám Krejčí. Příští týden na Letné to ale svěřenci Vítězslava Lavičky nebudou mít jednoduché, i když jim stačí výhra o gól.

Po nevydařeném ligovém utkání v Ostravě, kde jste nepodali zrovna přesvědčivý výkon, přišla porážka v pohárovém utkání na Dukle. Co na to říkáte?
"Co na to říct, prostě jsme prohráli, je to samozřejmě nepříjemné, ale pohár se hraje na dva zápasy a my jsme natolik silní, abychom to zvládli."

Myslíte si tedy, že když v odvetě nastoupí daleko silnější sestava, než ta která se dnes objevila na trávníku, bude ve vašich silách vyhrát a Duklu vyřadit?
"Já nechci spekulovat, my jsme chtěli dneska zvítězit, ale bohužel se to nepovedlo. Ale jak říkám, máme ještě jedno utkání a to musíme doma zvládnout."

Vy jste ve druhém poločase oživil hru Sparty, vstřelil jste kontaktní gól. Chtěl jste hned střílet, nebo jste se do posledních chvil rozmýšlel?
"Chtěl jsem střílet hned levou nohou, ale všiml jsem si protihráče, že jde proti mně na zem, tak jsem si míč stáhl pod sebe, vystřelil pravou nohou a chtěl dát gól."

Myslíte si, že prohra může nějak ovlivnit další ligová utkání, která vás čekají?
"Věřím, že ne. O víkendu hrajeme další utkání se Znojmem a my ho prostě musíme zvládnout a musíme zvítězit."

Brankář Sparty Marek Čech inkasuje gól z penalty Zbyňka Pospěcha
Brankář Sparty Marek Čech inkasuje gól z penalty Zbyňka Pospěcha

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud