4. prosince 2014 • 16:30

Postup s parádou. O výhře Sparty rozhodla Hušbauerova rána

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překvapení nedopustili. Fotbalisté Sparty na strahovské umělé trávě porazili v domácím poháru Příbram 3:1. A bylo se na co dívat. Na výborně provedený přímý kop hostujícího Pilíka odpověděl po svém záložník Sparty Josef Hušbauer. Na jeho pumelici neměl brankář Příbrami nárok. Vše navíc korunoval krásným trestným kopem jeho kolega Bořek Dočkal. Sparta tak po remíze 1:1 z prvního duelu postoupila do čtvrtfinále.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 12. • 13:30
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha
3:1
ONLINE
4. prosince
13:30
1. FK Příbram
1. FK Příbram
Góly

Domácí: 7. Přikryl, 64. Hušbauer, 71. Dočkal

Hosté: 51. Pilík

Sestavy

Domácí: Štěch – Kadeřábek, Brabec, Holek, Costa – Mareček – Dočkal, Hušbauer, Matějovský (77. Vacek), Krejčí (81. Schick) – Přikryl

Hosté: Krbeček L. – Sus, Zápotočný (46. Tregler), Hájovský, Neves – Krameš, Hnaníček (75. Mareš) – Fillo, Suchan, Pilík – Řezníček (46. Krbeček T.)

Karty

Domácí: Dočkal

Hosté: Pilík, Sus, Neves

Rozhodčí

Hrubeš – Mencl, Nádvorník

Stadion

Fotbalové centrum mládeže AC Sparta Praha, Praha - Strahov

ZÁPAS SPARTY S PŘÍBRAMÍ JSME SLEDOVALI ONLINE

Sparta nastoupila bez kapitána a nejlepšího střelce Lafaty, jenž od nedělního ligového utkání léčí zraněná záda, aby byl připraven na důležitý duel s Young Boys. V sestavě ho zastoupil Přikryl a právě on poslal domácí už v sedmé minutě po rychlé akci a centru Kadeřábka do vedení.

Domácí mohli ještě do poločasu zvýšit, ale Krejčí s Kadeřábkem se neprosadili a pět minut po přestávce mohla Sparta zahozených šancí litovat. Z přímého kopu na rohu vápna se k bližší tyči trefil Pilík a navázal na podobný gól z prvního vzájemného zápasu.

Sparta - Příbram 3:1. Pohárový duel okořenily krásné trefy
Video se připravuje ...

Vyrovnaný stav vydržel na Strahově čtrnáct minut a do vedení šla opět Sparta. Po rohu přiťukl Matějovský míč Hušbauerovi, který zamířil přesně do pravého horního rohu. O šest minut později už to bylo o dva góly, z přímého kopu se do šibenice trefil Dočkal.

Příbram po třetí brance rezignovala a připsala si třetí prohru v jedenácti zápasech od příchodu trenéra Pavla Tobiáše k týmu. Sparta se naopak vítězně naladila na zápas v Bernu a ve čtvrtfinále doplnila Plzeň, Jablonec, Mladou Boleslav, Teplice, Slovácko, Liberec a druholigový Třinec.

Odvetné utkání osmifinále fotbalového Poháru FAČR

Sparta Praha - Příbram 3:1 (1:0)

Branky: 7. Přikryl, 64. Hušbauer, 70. Dočkal - 51. Pilík. Rozhodčí: Hrubeš - Mencl, Nádvorník. ŽK: Dočkal - Pilík, Sus, Neves. Diváci: 582. První zápas 1:1, postoupila Sparta.

Sestavy:

Sparta: Štěch - Kadeřábek, J. Brabec, Holek, Costa - Matějovský (76. Vacek), Mareček, Hušbauer - Dočkal, L. Krejčí (81. Schick) - Přikryl. Trenér: Lavička.

Příbram: L. Krbeček - Sus, Hájovský, Zápotočný (46. T. Krbeček), Neves - Pilík, Suchan, Fillo, Hnaníček (74. Jiří Mareš), Krameš - Řezníček (46. Tregler). Trenér: Tobiáš.

Jak to vypadalo na Strahově? Sparta vyřadila Příbram z poháru
Video se připravuje ...

Souboj Lukáše Marečka a Josefa Hnaníčka
Souboj Lukáše Marečka a Josefa Hnaníčka

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud