19. září 2017 • 20:40

Bohemians překvapivě končí v MOL Cupu s Vlašimí, postup slaví Teplice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

První překvapení nabídlo 3. kolo MOL Cupu, v němž fotbalisté Bohemians prohráli 2:3 po penaltách s druholigovou Vlašimí. Utkání skončilo po 90 minutách 1:1, a když oba týmy přidaly po jednom gólu v prodloužení, rozhodovaly penalty. V těch byli úspěšnější hosté, kteří si na prvoligový tým vyšlápli a slaví postup do osmifinále. Do něho se podívají také Teplice, které vydřely výhru 4:3 na hřišti Táborska.



Klokany vyřadil Plachý

Bohemians přitom měli duel s Vlašimí velmi dobře rozehraný. Už ve třetí minutě se prosadil estonský záložník Luts a oslavil gólem návrat do základní sestavy po zranění. Jenže pak měli větší šance hosté a v 62. minutě srovnal Vodháněl.

Prodloužení mohli Klokani odvrátit, ale v poslední minutě druhého poločasu trefili po rohovém kopu jen břevno. Naopak v prodloužení utekl domácí obraně Hadaščok a poslal Vlašim do vedení, které však trvalo jen minutu, než srovnal Tetteh. Rozhodnutí měl na noze Hašek, ale z přímého kopu zamířil opět pouze do břevna.

Na řadu tak přišel penaltový rozstřel, který Vlašim zahájila Hadaščokovým neúspěšným pokusem, jenže ve druhé sérii neuspěl Urdinov a vzápětí Hašek netrefil branku. A když v šesté sérii neproměnil ani Hůlka, radovala se Vlašim z postupu.

Výhru Teplic vystřelil Rezek

Táborsko prvoligového favorita zaskočilo už ve 13. minutě, kdy předvedl parádní gól patičkou bývalý teplický hráč Štohanzl. Domácí drželi vedení do 33. minuty, než se prudkou střelou k tyči prosadil Kučera. Těsně před poločasem zařídil obrat stoper Jeřábek hlavou po rohovém kopu.

Do druhé půle vstoupily Teplice tak, jak první zakončily, a mládežnický reprezentant Král už po čtyřech minutách vedení hostů navýšil. Krátce nato se prosadil i Rezek a zdálo se být rozhodnuto. Jenže Táborsko dvěma góly Musiola v rozmezí tří minut snížilo a poslední půlhodinu musely Teplice hájit nejtěsnější výhru.

Třetí kolo MOL Cupu, českého fotbalového poháru:

MAS Táborsko - FK Teplice 3:4 (1:2)
Branka: 62. a 65. Musiol, 13. Štohanzl - 33. Kučera, 45. Jeřábek, 49. Král, 52. Rezek.

Sestava Teplic: Diviš - Vondrášek, Šušnjar, Jeřábek, Urma - Král, Kučera - Fillo, Rezek (60. Trubač), Hyčka - Vaněček . Trenér: Šmejkal.

Teplice si ve 3. kole poháru poradily s Táborskem 4:3
Teplice si ve 3. kole poháru poradily s Táborskem 4:3

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud