16. listopadu 2018 • 18:59

MOL Cup: Teplice vyhrály na Dukle 3:1 po hattricku Jindráčka a jsou ve čtvrtfinále

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Teplic v osmifinále MOL Cupu zvítězili na hřišti pražské Dukly 3:1 díky hattricku útočníka Martina Jindráčka a stali se dalším čtvrtfinalistou domácí pohárové soutěže. Soupeři se na Julisce utkají i za týden v rámci 16. ligového kola.



Tepličtí začali lépe a po několika náznacích se dostali do vedení v 11. minutě, kdy zaváhání domácí obrany potrestal Jindráček přízemní střelou. Hosté častěji drželi míč a po většinu prvního poločasu kontrolovali hru. Pražané se snažili hrát na brejky, ale moc se jim nedařilo.

Severočeši v závěru první půle poslední tým ligové tabulky zatlačili. Moulise ještě vychytal gólman Hruška a Vondráček hlavičkoval nad břevno. Ve 45. minutě se však prosadil hlavou opět Jindráček po Kučerově centru.

Dukla se po změně stran zlepšila, jenže z úvodního tlaku nic nevytěžila a Schranzovu ránu zneškodnil teplický brankář Grigar. V 64. minutě se radovali potřetí hráči Teplic. Na roh si naskočil Jindráček a razantní hlavičkou znovu překonal Hrušku.

Domácí v 86. minutě snížili po trefě střídajícího Brandnera, jehož před odkrytou brankou našel Djuranovič. Dukla ale už víc nestihla, Podaného ránu z přímého kopu vytáhnul pozorný Grigar.

Osmifinále fotbalového poháru MOL Cupu:

Dukla Praha - FK Teplice 1:3 (0:2)

Branky: 86. Brandner - 11., 45. a 64. Jindráček. Rozhodčí: Královec - Pospíšil, Kožár. Bez karet. Diváci: 374.

Sestavy:

Dukla: Hruška - Miloševič, Ostojič, Bezpalec, Chlumecký - Bilovský, Kott (66. Breda), Doumbia (76. Mentberger), Podaný - Djuranovič, Schranz (66. Brandner). Trenér: Skuhravý.

Teplice: Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Hošek, Hyčka - Moulis, Soungole, Kučera (73. Kodad), Trubač (84. Knapík) - Hora, Jindráček (74. Vošahlík). Trenér: Hejkal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud