4. května 2021 • 13:33

Diváci na derby: Sparta nabízí vstupenky, testovat se půjde přímo na Letné

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohárové semifinále mezi Spartou a Slavií bude mít ve středu aspoň částečnou diváckou kulisu. Letenský klub nabízí svým permanentkářům 1200 vstupenek a stanovuje přesné podmínky pro vstup na stadion. Testování bude probíhat přímo na místě. 



Rezervační systém pro získání vstupenek Sparta spustila pro své permanentkám v úterý v pravé poledne i přesto, že ještě neměla k dispozici všechny potřebné dokumenty. Zároveň klub „má příslib, že tyto oficiální podklady budou brzy k dispozici.“

Nová pravidla umožňují zaplnit deset procent kapacity stadionu, po odečtení partnerů a dalších hostů zbyde v případě středečního zápasu 1200 míst, které jdou do prodeje. Nabídnuty jsou přednostně permanentkářům, ti si mohou zarezervovat místa určená v systému, tedy ne ta, na kterých sedí normálně.

Ke vstupu bude nutné potvrzení o prodělané nemoci, očkování, nebo prodělání PCR či antigenního testu, přičemž ale nelze uznat samotest.

Testovat se bude i na Letné: „Fanouškům nabízíme možnost testování zdarma (pokud jste nebyli testování v posledních třech dnech) přímo na Letenské pláni naproti stadionu! Testovat se bude možné v den zápasu od 13:00 do 17:30,“ píše se na stránkách klubu. I na tento test je třeba se objednat.

SESTŘIH: Slavia - Sparta 2:0. Velký krok za titulem, rozhodl Holeš
Video se připravuje ...

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
10

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud