18. února 2011 • 12:00

Ani Gerrard by Liverpool nespasil, tvrdí Hřebík

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR - Se Spartou dosáhl na evropské scéně velkých úspěchů, pak ale musel trenér Jaroslav Hřebík z Letné zmizet. Jak viděl vyhlášený fotbalový expert vystoupení svěřenců Jozefa Chovance v Evropské lize proti Liverpoolu? Jaké má Sparta šance na titul? Jaroslav Hřebík odpovídal na dotazy čtenářů iSport.cz v online rozhovoru více než dvě hodiny:



Jaroslav Hřebík v sezoně 2001/2002 uchvacoval Evropu svou útočnou hrou, jízda Ligou mistrů se zastavila až v osmifinálové skupině, na vystoupení proti Realu Madrid se vzpomíná dodnes.

Kvůli špatným výsledkům v české lize ale musel na jaře odejít. Když se pak v prosinci 2004 na Letnou vracel, aby vystřídal fanoušky milovaného Františka Straku, vznikla z toho postupem času a s neuspokojivými výsledky až vražedná nenávist mezi fotbalovým "profesorem" a příznivci rudých barev.

Na začátku října následujícího roku pak byl po oboustranné dohodě odvolán. Na klubovou lavičku už se pak neposadil, později se začal věnovat práci s mládeží na reprezentační úrovni, v současnosti vede výběry do 18 a 19 let.


Marek Matějovský se chytá za hlavu po neproměněné šanci proti Liverpoolu
Marek Matějovský se chytá za hlavu po neproměněné šanci proti Liverpoolu

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud