24. února 2011 • 21:27

Může za gól Blažek, Pamič či Kweuke?

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
10
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Stačil jediný gól a je po nadějích Sparty. Proti Liverpoolu statečně dřela, jenže v 86. minutě odvety v Anglii se trefil hlavou domácí Kuijt. Sparta prohrála 0:1 a Evropská liga pro ni končí.



Smrtelný úder pro Spartu přišel po rohu domácích, kdy se v hloučku Sparťanů prosadil hlavou Nizezomec Kuijt. Čí to byla vina?

Obránců Pamiče, bránícího útočníka Kweukeho či brankáře Blažka?

Podle Petra Mikolandy, který utkání pro iSport.cz komentoval, je na vině Kweuke. "Vysocí hráči jako Kweuke ten prostor mohli pokrýt," tvrdí. "Ale bylo to těžké, roh byl kopnutý parádně. Taková standardka se těžko brání."

Podle bývalého sparťanského kanonýra Horsta Siegla měl ale roh mířící do malého vápna pokrýt brankář Jaromír Blažek.

"Malé vápno je výsostné území brankáře, Jarda Blažek měl vyběhnout," je přesvědčený. "Ale Kuijt udělal ideální pohyb, skvěle to trefil," uznává.

Siegl si všiml, že po standardce Sparta neinkasovala poprvé. "Tohle není první případ. Je otázka pro trenéry, aby se pro příště zamysleli nad tím, jak tyhle situace bránit," naznačuje, že ze situace z konce utkání by si Sparta měla vzít poučení.

Ať za gól může kdokoliv, na konečném výsledku to nic nezmění. Sparta se s Liverpoolem rvala statečně, ale neúspěšně. A v Evropské lize končí...

Jakub Podaný po rozhodujícím gólu Liverpoolu
Jakub Podaný po rozhodujícím gólu Liverpoolu

Vstoupit do diskuse
10

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud