Pavel Janega
24. února 2011 • 22:25

Zápas byl o chybě. My ji udělali, mrzelo Blažka

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ZPRAVODAJSTVÍ Z ANGLIE - Víc smutnější být nemohli. Sparťaně srdnatě bojovali s papírově silnějším Liverpoolem a rvali se o postup. Jenže v samotném závěru inkasovali a o senzaci přišli. „Mrzí mě to. Je to škoda,“ vzdychl po utkání Jaromír Blažek, brankář Sparty.



Jozef Chovanec s Martinem Haškem se mohli ukřičet. Řvali na Ericha Brabce a Tomáše Řepku, aby si před trestným kopem rozebrali protihráče jiným způsobem. Jenže to neudělali. Následoval roh a gól v síti Sparty.

„Je to škoda, nemohu k tomu víc říct. Mohli jsme to aspoň dotáhnout do prodloužení nebo na penalty. Bohužel,“ krčil rameny Jaromír Blažek. „Při rohu jsme udělali chyby. To my víme, ale zhodnotíme si to sami.“



Podle Blažka obě mužstva v závěru utkání ztrácela síly. „Bylo to pak o tom, kdo udělá chybu. A my ji udělali. Mrzí mě to, ale to je fotbal. Liverpool si to zasloužil,“ hlesl letenský gólman.

Dvojzápas s Liverpoolem však přinesl i některá pozitiva. Tak hlavně – Sparta odehrála dvě vyrovnaná utkání. Měla šance a sahala po postupu.

Jozef Chovanec nervózně sleduje duel Sparty s Liverpoolem
Jozef Chovanec nervózně sleduje duel Sparty s Liverpoolem

„Zvládli jsme to dobře. Obohatili český koeficient, ale taky si musíme přiznat, že Liverpool nehrál v ideální sestavě. A přesto byl v obou zápasech o něco lepší,“ myslí si Blažek.

Spartu nyní čeká ligový fotbal a s ním spojené změny v herní strategii. „Musíme se přehodit na útok. Teď jsme byli orientovaní na to, abychom neinkasovali. Nyní budeme muset zase tvořit a vyhrávat,“ dodal.



Celý rozhovor s Jaromírem Blažkem nadejte v pátečním deníku Sport

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud