7. prosince 2012 • 10:49

VIDEO: Super Kozák! Brankáře přeloboval jako Messi

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentační útočník Libor Kozák prožil senzační večer! Poslední zápas ve skupině Evropské ligy s Mariborem okořenil parádním gólem a jeho Lazio pak zničilo svého soka 4:1.




Libor KozákFoto profimedia.cz
Kozákovi na gól stačilo šestnáct minut. Prolomil ofsajdovou past Mariboru, naběhl si za obranu a viděl, že brankář Jasmin Handanovic vybíhá. Český útočník celou situaci výtečně vyhodnotil a prvním dotekem okamžitě balon podkopl. Gólmana, který se po míči marně natahoval, nádherně přeloboval.

Vysoký forvard parádní brankou načal skóre, což vedlo k demolici Mariboru 4:1. Přitom branek mohlo být daleko víc. „Celý tým pracoval jako hodinky, díky čemuž měli útočníci plno šancí. Mohli jsme klidně vyhrát větším rozdílem,“ řekl po zápase trenér Lazia Vladimir Petkovic.

VIDEO | Parádní lob Libora Kozáka

Kozák měl obrovskou šanci v 47. minutě. Přestože nešlo o jednoduchou situaci, dokázal reprezentační bijec zakončit. Z levého křídla obdržel přihrávku, obtočil se kolem obránce a v pádu vypálil těsně vedle tyče. V 78. minutě střídal.

Libor KozákFoto profimedia.cz
Dobrým výkonem se Kozák znovu přihlásil o základní sestavu, byť se po celý podzim mluví o jeho odchodu. Naposledy projevil zájem o dlouhána nováček z Pescary, která má pokračovat v jednání s Laziem příští týden.

Římský klub postoupil ze skupiny J do další fáze Evropské ligy z prvního místa a dvanácti body. Druhý v tabulce skončil Tottenham (10 b.), který včera porazil Panathinaikos 3:1.

VIDEO | Sestřih Maribor - Lazio 1:4

Libor Kozák otevřel senzačním lobem skóre v zápase Evropské Ligy s Mariborem a Lazio pak vyhrálo 4:1.
Libor Kozák otevřel senzačním lobem skóre v zápase Evropské Ligy s Mariborem a Lazio pak vyhrálo 4:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud