Hynek Preisler
8. srpna 2013 • 14:42

Nezmar vyhlašuje mobilizaci: Curych je lepší, ale na postup máme!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z CURYCHU | Jako hráč z pohárové Evropy vyřadil například několikanásobného mistra Francie z Lyonu či španělské kluby Mallorku či Celta Vigo. Nyní chce ze 3. předkola Evropské ligy vyšoupnout Curych, přestože dnešní odvetu (19.30, první zápas 2:1, online na iSport.cz) už bude Jan Nezmar sledovat jen jako sportovní ředitel Liberce.



„Střízlivě to musím zhodnotit tak, že Curych má lepší mužstvo než my. Na druhou stranu jsme ve druhém poločase prvního utkání viděli, že když do toho dáme opravdu všechno, je s nimi možno hrát,“ říká Nezmar.


Slovan před týdnem U Nisy po poločase s FCZ prohrával 0:1 a vypadalo to s ním hodně bledě, jenže po pauze díky zlepšenému výkonu otočil skóre na 2:1, které dnes bude v největším švýcarském městě hájit.

„Zrovna v Liberci jsme si historicky ověřili už několikrát, že i proti silnějšímu mužstvu můžeme uspět,“ vzpomenul sportovní ředitel Liberce pohárové bitvy severočeského klubu v sezoně 2001/2002, kdy Nezmar a spol. dokráčel až do čtrvtfinále tehdejšího Poháru UEFA, kde nestačil na Dortmund.

„Proto to chce mobilizaci, protože kdybychom k utkání měli přistoupit stejně jako v Mladé Boleslavi, tak bychom určitě neměli šanci uspět. V rámci klubu a hlavně v rámci kabiny jsme si to také dost důrazně řekli,“ prozradil Nezmar, když připomenul poslední prohru Liberce v lize 0:4.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Rabušic se postaral o vítěznou branku utkání
Rabušic se postaral o vítěznou branku utkání

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud