3. října 2013 • 23:42

VIDEO: Ex-sparťané v akci. Kadlec a Bony tentokrát góly připravovali

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ve statistikách mezi střelci jejich jméno nefiguruje, přesto k brankám svých týmů výrazně napomohli. Václav Kadlec a Bony Wilfried, dva bývalí kanonýři pražské Sparty, si ve druhém kole Evropské ligy připsali asistenci. A přispěli k zisku tří bodů. Frankfurt zvítězil na hřišti Apoelu Nikósie hladce 3:0, Swansea si poradilo se St. Gallen 1:0.



V létě přestoupili s vizitkou gólových zabijáků, což potvrdily hned v prvních duelech sezony. Jak Václav Kadlec, tak Bony Wilfried se zapsali mezi střelce Frankfurtu, respektive Swansea již mnohokrát. A získali si fanoušky na svou stranu.

Ovšem ve čtvrtek večer v duelech Evropské ligy to z jejich strany nebyly žádné gólové hody. Tentokrát vyšli naprázdno. Ale vadí to? Vůbec ne! Oba svými výkony výrazně přispěli k důležitým vítězstvím tím, že branky pro své spoluhráče připravili.

VIDEO | Kadlecova asistence a gól Frankfurtu

Kadlec z první našel Lakiče po hodině hry. Šlo o druhou branku Frankfurtu, v prvním případě si vstřelil vlastní gól Alexandrou, hráč Apoelu. Třetí zásah Eintrachtu přidal Jung.

To Bony Wilfried měl v utkání se St. Gallen ke gólu mnohem blíže. Jeho pokus lehounce tečoval brankář soupeře a balon putoval pár centimetrů vedle brankové čáry, až jej doklepl do sítě Wayne Routledge.

VIDEO | Bonyho asistence a gól Swansea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud