13. září 2016 • 14:06

Sparťané před Southamptonem: Bude to svátek, Rosický pomůže postřehy

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak na soupeře s Premier League? S tím fotbalistům Sparty pomůže před čtvrtečním zápasem na Southamptonu, kterým vstoupí do základní skupiny Evropské ligy, Tomáš Rosický. Po desetiletém působení v Arsenalu má soupeře jednoho ze tří českých pohárových zástupců nejvíc co říct. „Trenér se ho ptal na určité postřehy,“ prozradil záložník Lukáš Mareček na setkání s novináři.



Zatímco Southampton nepatří mezi pravidelné pohárové účastníky, Sparta má v tomto ohledu mnohem bohatší zkušenosti. Hráči letenského týmu to ale nepovažují za výhodu. „Nemyslím si, že by jim těžké zápasy chyběly. Mají hodně reprezentantů a hbité útočníky, kteří běhají za obranu. Bude to takový menší svátek,“ těší se na ostrovní atmosféru.

Southampton ve čtyřech kolech Premier League stále čeká na vítězství, podle Kadlece to však nebude hrát roli. "Ty zápasy neodehráli špatně, navíc měli těžké soupeře - nastoupili proti Arsenalu a Manchesteru United. Mají dobrý tým a je jen otázka času, kdy začnou stoupat tabulkou," uvedla nejdražší posila Sparty. „Mají ale okénka ve hře, toho se budeme snažit využít,“ připustil Mareček , kudy by mohla vést cesta k úspěchu.

Southampton se sice Sparta začala připravovat až dnes, Kadlec ale má některé z protihráčů nasledované. "Z Feyenoordu si pamatuju Clasieho, proti kterému jsem hrál. A na EURO jsem sledoval portugalského stopera Fonteho. Je to taková výzva, zahrát si proti mistru Evropy," prohlásil český reprezentant.

Kadlec: Zápas proti Southamptonu je malý svátek
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Arsenal – Southampton 2:1. Čech si dal smolný vlastní gól
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >> 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud