28. března 2019 • 15:25

Slavia má problém. Vyprodala zápas s Chelsea, ale zavřeli jí část tribuny

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je pro Slavii velká lapálie. V domácím zápase čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea bude mít uzavřenou část tribuny Sever, kde sídlí takzvaný "kotel". Jde o trest za výtržnosti v únorovém utkání s Genkem, v němž fanoušci házeli předměty na hřiště. Pražský klub informoval o rozhodnutí disciplinární komise UEFA jen krátce poté, co oznámil, že úvodní zápas se slavným londýnským klubem je vyprodaný. "Klub se odvolá. O dalších krocích budeme informovat," uvedl na twitteru šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.



Představitelé vedoucího týmu české ligy teprve zjišťují, které sektory mají být uzavřeny. Slavia přivítá Chelsea ve čtvrtek 11. dubna od 21:00 a už během první fáze předprodeje lístky na stadion v Edenu rozebrali majitelé permanentních vstupenek. Na volný prodej vůbec nedošlo.

V této sezoně nebyla Slavia před disciplinární komisi UEFA poprvé. Po neúspěchu v srpnovém předkole Ligy mistrů dostala za pokřik fanoušků "UEFA mafia" pokutu 1,7 milionu korun, zatímco šéf klubu Tvrdík musel za ostrou kritiku zaplatit dalších 258 tisíc korun. 

Další tresty přišly po výtržnostech slávistů při utkání základní skupiny Evropské ligy v Kodani, po kterých nesměli fanoušci pražského klubu na následující venkovní zápas v Bordeaux. Klub rovněž musel zaplatit asi 520 tisíc korun.

I přes aktuální postih je jisté, že zápas s Chelsea uvidí pouze majitelé permanentních vstupenek. V pondělí Slavia spustila první vlnu prodeje lístků a každý držitel permanentky měl nárok na jednu vstupenku za sníženou cenu od 700 do 1630 korun.

Od čtvrteční 13. hodiny si pak mohl každý majitel permanentky přes internet zakoupit ještě jeden lístek již za standardní cenu od 1190 do 2180 korun. V půl třetí klub oznámil, že zápas už je beznadějně vyprodaný. Vůbec tak nedošlo na volný prodej, který by v případě nenaplnění kapacity začal příští pondělí.

Vše o Slavii čtěte ZDE>>>

Stoch se vrátí na Chelsea. Soupeř jako v Lize mistrů, rozplývá se po losu
Video se připravuje ...

Trpišovský po skalpu Sevilly: Tvrdíkovi jsem říkal, že víc ve fotbale už nezažije
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud