14. srpna 2019 • 07:04

Experti i fanoušci věří Mladé Boleslavi s Plzní

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav to doma zvládne a na vlastním stadionu zvítězí i Viktoria Plzeň. Naopak ze hry bude po odvetách třetího předkola Evropské ligy Sparta. Alespoň to naznačují tipy fotbalových fanoušků u společnosti Chance. „Boleslav zvládla první zápas nad očekávání. Uhrála s FCSB remízu, doma je pro sázkaře jasný vítěz,“ hlásí Markéta Světlíková, tisková mluvčí zmíněné společnosti.



Středočechům podle Světlíkové věří sedmdesát procent tipérů. „Bukurešťský tým může jen těžko hrát v pohodě, trápí ho problémy s majitelem klubu,“ podporuje názor fanoušků tisková mluvčí Chance. Jedním dechem však přidává varování pro Boleslav. „Na postup je nasázeno dvojnásobně sázek ve prospěch FCSB (kurz 2,06:1). Na postup Mladé Boleslavi lze sázet v kurzu 1,80:1.“

Ještě více než Boleslavi věří sázkaři Viktorii Plzeň a to hned 85 procent. „Ačkoli kurzy na postup obou týmů se docela dost liší, sází se na oba zatím vyrovnaně, i když Plzeň potřebuje k postupu výhru o dvě branky. Kurz na postup Plzně je 2,77:1, na to, že projdou dál Antverpy lze sázet v kurzu 1,47:1,“ láká tipéry Světlíková.

Nejhorší vyhlídky má před odvetou na hřišti Trabzonsporu pražská Sparty. Letenští doma jen remizovali 2:2, i když ještě chvíli před koncem vedli 2:0. A podle tipérů i bookmakerů za to zaplatí vyřazením. „Spartě věří jen devět procent sázkažů, 89 % sázejících si vsadilo na výhru Trabzinsporu,“ konstatuje tisková mluvčí Chance.

Podle bookmakerů padne v utkání spíše více branek. „Nejvíce se sází na to, že padnou nejméně dvě. I favorit na postup je jasný, turecký tým s kurzem 1,23:1 má postup prakticky v kapse, pro Spartu je postupová šance ohodnocená podstatně vyšším kurzem 4,40:1,“ prozrazuje Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud