9. dubna 2021 • 16:45

Naháč, co narušil zápas EL: známá firma, na stadionu čekal 14 hodin

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nahý muž, jenž narušil čtvrteční zápas Evropské ligy mezi Granadou a Manchesterem United, dokázal před svým činem velké odhodlání a trpělivost. Na stadion se vplížil 14 hodin před výkopem, a než vběhl na hřiště, před ochrankou se skrýval pod obří plachtou.



Olmo García je v Granadě „známá firma“. Sedmatřicetiletý muž s vizáží trosečníka se často objevuje na veřejných místech tohoto andaluského města jen tak, jak ho pánbůh stvořil.

Jeho pověst nyní ještě vzrostla, když se dokázal dostat na uzavřený stadion Los Carmenes, kde mnoho hodin čekal na správnou chvíli. V 10. minutě utkání García vběhl na hřiště, lehnul si na trávník a válel sudy, než byl z hrací plochy odveden.

„Dostal se na stadion v sedm hodin ráno a strávil následujících 14 hodin schovaný pod plachtou, aby nebyl odhalen až do té doby, než se rozhodne vyběhnout na hřiště,“ uvedla policie den po zápase, který vyhráli hostující United 2:0.

Čtvrtfinále Evropské ligy mezi Granadou a Manchesterem United přerušil nahý vousatý muž, který vběhl na trávník
Čtvrtfinále Evropské ligy mezi Granadou a Manchesterem United přerušil nahý vousatý muž, který vběhl na trávník

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud