4. listopadu 2008 • 15:00

Nova odvysílá zápas Slavie s Aston Villou

Autor: pj
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Dlouho očekávaný duel Poháru UEFA mezi pražskou Slavií a anglickou Aston Villou čelil zrušení zápasu. Problémy ale byly nakonec vyřešeny. A televize Nova zakoupila vysílací práva.



Hrozilo, že se zápas vůbec neodehraje. Dodavatel proudu MORAVIA ENERGO v tiskovém prohlášení tvrdil, že mu majitel multifunkčního centra Eden, společnost E SIDE PROPERTY LIMITED, dluží na dodávce energie 2,5 milionu korun.

"Pokud dlužnou částku neuhradí do čtvrtka, jsme připraveni dodávky proudu přerušit," stálo ve zprávě.

Společnost E SIDE prý byla vyzvána, aby do konce roku uhradila téměř 1,9 milionu korun. "Jenže ke dni 3.11. 2008 tato částka nebyla uhrazena. Naopak se navýšila o další fakturu," informoval dodavatel elektrické energie.

Dluh se tak vyšplhal přesně na 2 475 225,48 korun. "Dlužná částka přitom odpovídá asi polovině spotřeby celého areálu. Zbývající část elektřiny totiž spotřebují ostatní odběratelé sídlící v areálu Eden, jejichž platební morálka je zcela bezproblémová," píše se v prohlášení.

Celou situaci objasnila až dnešní schůzka mezi zástupci obou společností. "E Side k dnešnímu dni už neeviduje žádné smluvní závazky ke společnosti Moravia Energo," uvedl tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal. "Zápas není ohrožen," uklidnil fanoušky.

Problém byl tak zažehnán a navíc se usmálo štěstí pro příznivce, kteří nesehnali lístek a nebudou moci utkání vidět na vlastní oči. Vysílací práva totiž získala televize Nova, která zápas odvysílá přímým přenosem na stanici Nova Sport.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud