2. října 2009 • 12:30

VIDEO: Mohl jsem dát tři góly, litoval Baroš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milan Baroš je k nezastavení. V Evropské lize zařídil svým vyrovnávacím gólem Galatasarayi remízu ve Štýrském Hradci, a to ještě litoval, že neproměnil další šance.



"Remíza neodpovídá průběhu hry. Měli jsme na vítězství. Hned po mém vyrovnání jsme mohli skóre otočit. Já sám jsem mohl v zápase nastřílet tři góly," prohlásil sebekriticky na klubovém webu.

"Důležité ale je, že jsme se alespoň udrželi na čele tabulky," dodal český útočník.

Čtěte více:
Baroš trefil remízu, Eindhoven vede skupinu »

Galatasaray na podzim v 15 duelech ještě nenašel přemožitele, ale poslední dva zápasy jen remizoval 1:1. Stejně jako o víkendu v lize s Eskisehirsporem byl i proti Sturmu po celý zápas jasně lepším týmem, ale nedokázal proměňovat šance, za což zaplatil ztrátou dvou bodů.

VIDEO: Podívejte se n Barošův gól a obrovskou šanci, která mu předcházela. Na videu začíná Barošovo představení v čase 1:37.


Zatímco v lize Baroš nastoupil jen na závěrečnou čtvrthodinu, proti Sturmu již nechyběl v základní sestavě.

"To je domluva s trenérem Rijkaardem, který nás s Nondou hodně točí. I Nondovi se teď daří, vždyť dal naše poslední čtyři góly v lize," řekl Baroš, který se proti Sturmu dočkal své páté branky v sedmi zápasech, jež na podzim v Evropské lize odehrál.

V 63. minutě si na hranici ofsajdu zaběhl za obranu, udělal svou oblíbenou kličku gólmanovi a střelou do prázdné branky vyrovnal.

To se mu mohlo povést již krátce předtím, ale ve velké šanci trefil zblízka jen břevno. Poté se dostával do další dobré možnosti, když šel se spoluhráčem ve dvou na jediného obránce, ale nepovedlo se mu ani vystřelit a ani přihrát.

"Chybělo mi i trochu štěstí. Ale ty šance jsem měl proměnit," dodal autor 14 branek v 16 podzimních zápasech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud