Michal Petrák
5. listopadu 2010 • 10:46

VYSVĚDČENÍ: Jak si vedli hráči Sparty?

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

I v druhém vzájemném utkání dostala Sparta od Lausanne první gól a následně tři vstřelila, ale včera již si nenechala další dva dát a tak vyhrála zaslouženě 3:1. Podívejte se, jak hodnotil výkon jednotlivých fotbalistů deník Sport.



Jaromír BLAŽEK 6
V první půli si poradil se dvěma tvrdými ranami Celestiniho z dálky. Jinak moc práce neměl, střelci domácích často mířili mimo. V nastaveném čase chytil přímý kop Marazzimu.

Bondoa ADIABA 5
Odvedl standard. Ve 14. minutě se dostal k míči po rohu, jeho střelu však z brankové čáry vykopával jeden z obránců. Ve 35. minutě ubránil na poslední chvíli dotírajícího Tosiho.



Erich BRABEC 7
Vzadu byl lepší než jeho šéf Tomáš Řepka. A měl i velkou šanci - ve 36. minutě jeho hlavička brankáři Favremu vyskočila z ruky, z čáry však nakonec míč odkopl Katz.

Tomáš ŘEPKA 6
Zpočátku nepůsobil nejjistěji, místy byl nejkřehčím článkem obrany. V 50. minutě se nechal snadno obelstít Silviem. Pak ale kapitán Sparty zapustil kořeny a zase byl spolehlivý.



Manuel PAMIČ 4
Byl vidět jen při pozorném sledování hřiště, a to ještě často při chybách. Třeba když ho po půlhodině parádní patičkou uvolnil Podaný, bek si však zakopl balon za brankovou čáru.

Kamil VACEK 7
Často byl na zemi - asi i proto, že patřil k nejnebezpečnějším sparťanům. Často měnil pozice, výborně nahrával i zahrával standardní situace. Výrazně se podílel na prvních dvou vstřelených gólech.



Jiří KLADRUBSKÝ 4
Ve středu pole tentokrát příliš nezářil. Několikrát velmi nepřesně rozehrál. Hned po přesunu na pravý kraj obrany ho vyškolil Pasche, pak už větší chybu neudělal.

Juraj KUCKA 5
Hrál s velkým (někdy až moc) nasazením. Byl hodně aktivní, leckdy mu však scházela přesnost. Třeba jako u přímého kopu na začátku druhé půle, který poslal přímo do zdi.



Jakub PODANÝ 6
První poločas byl v jeho podání zatím nejlepší, jaký ve Spartě odehrál. Sebevědomě se pouštěl do soubojů jeden na jednoho, neúnavně centroval. Ve druhé půli se už poněkud vytratil.

Leonard KWEUKE 7
Selhal při bránění Katze - a Sparta prohrávala 0:1. Jenže dal nádherný gól na 2:1, a tím svůj hřích smazal. Na hrotu uplatňoval svou sílu, branka však byla filigránská.



Bony WILFRIED 8
Během první půle zahodil šancí snad na tři zápasy. Dal ale důležitý vyrovnávací gól. A v nastavení přidal ještě jeden. Za potyčku, do níž se zapojil po první trefě, mohl jít pod sprchy...

STŘÍDALI Marek MATĚJOVSKÝ, Niklas HOHENEDER - nehodnocei

Způsob hodnocení: 1-nejhorší, 10-nejlepší

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud