4. srpna 2021 • 15:17

Experti mají jasno, Plzeň si proti TNS dojde pro postup

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Verdikt odvolací komise: Rada stihne začátek příští sezony
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři soutěžní zápasy - čtyři výhry. V úvodním utkání 3. předkola  Konferenční ligy je nejvěrším adeptem na postup Plzeň, která bude hrát proti velšskému klubu The New Saints. Nejprve se předvede ve čtvrtek večer v Cardiffu. Experti očekávají, že Západočeši už na hřišti soupeře dobrým výsledkem vykročí za postupem.



Fotbalisté TNS jsou v tamní lize jedním z nejlepších celků, na evropské scéně to však neplatí a týmům jako je Plzeň by se neměli rovnat. Shodují se na tom experti i tipéři. "Na Viktorku jich sází 95 % s kurzem 1,70:1, na vítězství TNS v kurzu 5,02:1 jdou u Chance 4 % sázek a remíze věří pouhé 1 %," uvádí Chance v tiskové zprávě pro média.

Postupu Plzně experti dávají kurz 1,10:1 a předpokládá se, že by ve čtvrtek večer mohly padnout alespoň 2 góly.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud