28. dubna 2011 • 12:32

Adebayor: Hráči Barcelony pořád padají a brečí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste simulanti, válíte se po zemi a brečíte! Do Barcelony se stejně nevybíravě jako José Mourinho pustil i útočník Realu Madrid Emmanuel Adebayor. Natvrdo popsal zkušenosti z posledních tří vzájemných zápasů, které ho prý utrvdily v tom, že "Katalánci jsou padavky".



27letý Adebayor, který pouze hostuje v Realu z Manchesteru City, si během několika dní zahrál už třetí zápas proti Barceloně. Jeho pocity? Ty nejhorší. O fotbalistech klubu, které považoval za jedny z nejlepších na světě, řekl, že jsou skvělí herci.

Real Madrid obvinil Barcelonu, že jim k vítězstvé dopomohli rozhodčí.Foto ČTK/AP
"Kdykoliv hrajete proti Barceloně, kdykoliv se jich dotknete, oni spadnou na zem a brečí jako děti," hřímá tožský reprezentant. "Přitom fotbal je hra mužů, nebo ne?"

Adebayorovi se nelíbilo, že po každém kontaktu fotbalisté Barcelony padali, sebemenší dotek neustáli a ke všemu na to rozhodčí mockrát skočili.

"My se tady snažili hrát fotbal, ale vždycky když jsme šli do souboje padesát na padesát, oni se váleli po zemi, ruce měli položené na tváři. A jejich trenér i fanoušci na tribunách brečeli," kroutí hlavou Adebayor.

Emmanuel Adebayor řekl, že fotbalisté Barcelony simulují a pořád brečí.Foto ČTK/AP
"Barcelona je fantastický klub. Nechápejte mě špatně,  ale s tímhle musí přestat," doplnil.

Ještě hůře se cítil, když utkání rozhodlo vyloučení Pepeho, což Adebayor označil za kruté rozhodnutí. "V těch třech zápasech proti Barceloně, které jsem zažil, jsme po každé dohrávali s deseti muži. To je něco, čemu nemohu uvěřit. Pepe možná fauloval, ale rozhodně to nebylo na červenou kartu," myslí si.

Nicméně dodal, že sebevědomí hráčů Realu je stále vysoké a že se na Nou Campu pokusí nepříznivý vývoj semifinále Ligy mistrů zvrátit.

Emmanuel Adebayor řekl, že fotbalisté Barcelony simulují a pořád brečí.
Emmanuel Adebayor řekl, že fotbalisté Barcelony simulují a pořád brečí.

Vstoupit do diskuse
18

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud