16. února 2012 • 10:34

Kadlec přijde o dres Messiho, naštval šéfa. Musí ho dát na charitu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
20
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Získal cenný suvenýr, dres Messiho si chtěl nechat zarámovat. Michal Kadlec, střelec jediné branky Leverkusenu v utkání Ligy mistrů proti Barceloně (1:3) má ale smůlu. "Naháněním" největší katalánské hvězdy naštval klubové šéfy a spolu se spoluhráčem Friedrichem musí dres vrátit. Messiho dresy půjdou na dobročinné účely.



Deníku Bild to řekl sportovní ředitel Leverkusenu Rudi Völler, kterého oba fotbalisté "honbou" za cenným suvenýrem při nepovedeném zápase pořádně naštvali. Messiho dresy budou muset podle Völlera vydražit na dobročinné účely.

Kadlec, který vstřelil jediný gól německého týmu, si triko s nejlepším hráčem planety vyměnil už v poločase. V šatně mu ho ale Friedrich sebral. Po závěrečném hvizdu se nicméně českému reprezentantovi podařilo získat ještě jeden.

"To, co ti dva udělali, bylo už trochu příliš," odsoudil počínání fotbalistů Völler. "Garantuji vám, že Kadlec i Friedrich dresy Messiho nechají vydražit na dobrou věc," dodal bývalý slavný německý útočník.

Kadlece tím asi nepotěšil. Sedmadvacetiletý krajní obránce se už nechal slyšet, že Messiho dres bude mít v jeho domě čestné místo. "Nechám si ho zarámovat," prozradil v rozhovoru pro deník Sport.

Svou kritikou se Völler přidal k německému tisku, který "lov" hráčů Leverkusenu na tričko argentinské superhvězdy odsoudil jako trapný. "Snažili se, jen když bojovali o Messiho dres," napsal deník Die Welt.

Na podzim pořádali "hon" na Messiho dres i fotbalisté Plzně, kteří se s Barcelonou utkali dvakrát v základní skupině Ligy mistrů.

Český obránce Leverkusenu Michal Kadlec dres nejlepšího fotbalisty planety Messiho ulovil po skončení utkání Ligy mistrů
Český obránce Leverkusenu Michal Kadlec dres nejlepšího fotbalisty planety Messiho ulovil po skončení utkání Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
20

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud