27. března 2012 • 12:12

VIDEO: Drogba si utahoval z Benfiky. Ta se chce mstít na hřišti

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utahoval si ze soupeře, kterého akorát nažhavil na pomstu. Benfica Lisabon chce na hřišti vrátit Didieru Drogbovi jeho posměšky na adresu portugalského klubu. A celou Chelsea poslat s porážkou domů.



Bezprostředně po losu čtvrtfinále Ligy mistrů se útočník Chelsea Didier Drogba zvedl ze židle a poněkud svérázným způsobem začal slavit, že se jeho tým střetne "jen" s Benfikou Lisabon.

Fanoušci portugalského týmu se na internetu okamžitě začali hněvat, že si něco takového profesionální fotbalista nemůže dovolit. A poslali Drogbovi pár nepříjemných vzkazů.

"Nevím, co tím myslel, možná jen vtipkoval. Ale odpovíme mu na jeho žerty na hřišti!" prohlásil kouč Benfiky Jorge Jesus.

Sebevědomí mu dodává fakt, že dva top portugalské kluby vyřadily letos v Lize mistrů týmy, které hrají v anglické Premier League o titul.

"Sporting si poradil s Manchesterem City, my zase vyřadili United. To dokazuje sílu portugalského fotbalu," varoval Drogbu.

Utkání začne dnes ve 20:45.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud