22. srpna 2013 • 04:50

Gott, Bílek, či Kobzanová? Vyberte oblíbeného experta na Ligu mistrů

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

O fotbalu může mluvit v televizi i modelka nebo zpěvák. Na české poměry dosud nezvyklý výběr hostů pro studio Ligy mistrů zvolili na Prima Cool. Naposledy se před přenosem ze včerejšího zápasu Viktorie Plzně s Mariborem předvedl Karel Gott. Kdo z hostů, kteří za uplynulý rok doplňovali při vysílání prestižní soutěže ambasadora projektu Marka Jankulovského, vás zaujal nejvíc?



Diana Kobzanová

Hned na začátku minulé sezony bylo jasné, že studio Ligy mistrů bude na Prima Cool vypadat jinak. Ve studiu vystoupila modelka Diana Kobzanová, která jako reportérka vycestovala i na několik zápasů do zahraničí. „Proč by to mělo být odvážné? Podle statistik je každým čtvrtým návštěvníkem na fotbale žena. Pětadvacet procent je nemalá část publika, tak proč ženský element nevyužít,“ vysvětloval moderátor Libor Bouček, proč padla volba na Kobzanovou.

Michal Bílek

Reprezentační trenér se příležitostem být televizním expertem dlouho vyhýbal. Až loni v prosinci se vydal do studia, aby pracoval na vylepšení své image nepříliš populární osobnosti mezi fanoušky. Při hodnocení zápasu Chelsea s norským Nordsjaellandem po pochvale od moderátora, že se umí také usmívat, řekl: „Já myslím, že jsem úplně normální člověk.“

František Straka

Na Primě Cool patří mezi poměrně časté návštěvníky. Nejvíc současný kouč Příbrami upoutal při přenosu semifinále, kdy přímo ve studiu začal jásat s replikou poháru pro vítěze Ligy mistrů, když Bayern vstřelil druhý gól do sítě Barcelony. A už se nezastavil „Dejte to na twitter, vole!“ ocitl se Straka v extázi, když pozdější vítěz Champions League zvyšoval už na 4:0. A internetový hit byl na světě.

Karel Gott

Zatím poslední nečekaná tvář na židli fotbalového experta. Zlatý slavík před výkopem úterního zápasu Plzně s Mariborem zaujal diváky až nečekaně odborným výrazivem, kdy hovořil o presinku, či vychvaloval podporu útoku od krajních obránců. Právě zápas s Karlem Gottem se stal zatím vůbec nejsledovanějším přenosem z Ligy mistrů na Primě Cool – dívalo se 515 tisíc diváků starších 15 let.

Ve studiu na Prima Cool byl jako host na zápas Plzně s Mariborem také nejznámější český zpěvák Karel Gott
Video se připravuje ...

Silné trio - (zleva) Libor Bouček, Marek Jankulovski a Karel Gott
Silné trio - (zleva) Libor Bouček, Marek Jankulovski a Karel Gott

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud