16. prosince 2013 • 14:50

Nadšený Drogba se vrátí na Chelsea: Budu hrát dvakrát doma!

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedno přání se Josému Mourinhovi splnilo už před Vánoci. V osmifinále Ligy mistrů chtěl trenér Chelsea přivítat zpátky na Stamford Bridge útočníka Didiera Drogbu, který právě v anglickém klubu pod Mourinhovým vedením zažil skvělé časy. A po dnešním losování už je jisté, že se tak stane! Chelsea skutečně bude hrát s Galatasarayem Istanbul.



Také kanonýr z Pobřeží slonoviny byl z výsledku losu u vytržení. „Jsem nejšťastnější chlápek v celé soutěži. V obou zápasech budu hrát na domácím stadionu. Uvidíme se za pár měsíců,“ vzkázal Drogba fanouškům do Londýna.

Není to vůbec přehnaná reakce. V Chelsea mají fanoušci krásné vzpomínky na osm let, kdy Drogba oblékal modrý dres. Loni v létě si navíc Drogba dopřál parádní rozlučku. Ve vítězném finále Ligy mistrů nejdřív vyrovnávacím gólem poslal zápas s Bayernem Mnichov do prodloužení a po něm proměnil za Chelsea rozhodující penaltu.

Při svém odchodu slíbil, že v anglické lize nikdy nepůjde do jiného klubu. "Na to jsem příliš oddaný Chelsea. Moje krev je modrá, a to se nikdy nezmění." Nejen za tato slova fanoušci Drogbu stále milují.

Dá se čekat, že kanonýrovi Galatasaraye se dostane velkolepého přivítání. „Didier Drogba si zaslouží skvělé přijetí. Dvakrát až třikrát větší, než jsem měl po svém návratu já,“ prohlásil Mourinho minulý týden. Než v březnu Galatasaray na Chelsea dorazí, určitě svá slova ještě několikrát zopakuje.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud