23. října 2014 • 15:00

Ať se Balotelli dobře dívá! Kapitán Gerrard odmítl výměnu dresu

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To snad není pravda! Ital Mario Balotelli se opravdu nikdy nezmění. Ve šlágru Ligy mistrů proti Realu Madrid se zase předvedl. Liverpool prohrával 0:3 a Balotelliho výkon byl hodně bídný. Přesto neváhal a o poločasové přestávce si s protihráčem Pepem vyměnil dres. Legendy Liverpoolu ihned Balotelliho krok odsoudily. Třeba kapitán Steven Gerrard odmítl výměnu dresu i po skončení utkání, ve kterém po přestávce už žádný gól nepadl.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 10. • 20:45
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
0:3
ONLINE
22. října
20:45
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí:

Hosté: 23. Ronaldo, 30. Benzema, 41. Benzema

Sestavy

Domácí: Mignolet – Johnson, Škrtel, Lovren, A. Moreno – Allen, Gerrard (C), Henderson (67. Can) – Sterling, Balotelli (46. Lallana), Coutinho (68. Marković).

Hosté: Casillas (C) – Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo (85. Nacho) – Modrić, Kroos (81. Illarramendi), Isco – Rodríguez, Benzema, Ronaldo (75. Khedira).

Náhradníci

Domácí: Jones, Touré, Manquillo, Lallana, Can, Marković, Lambert

Hosté: Navas, Carvajal, Nacho, Khedira, Illarramendi, Hernández, Medrán

Karty

Hosté: Kroos

Rozhodčí

Nicola Rizzoli – Renato Faverani, Andrea Stefani (ITA)

Stadion

Anfield Road, Liverpool

Why always me? Proč pořád já? Téhle větě, která ho provází po většinu kariéry, se už snad Balotelli nemůže podivovat. Při včerejší bitvě Liverpoolu proti Realu, kterou sledoval celý fotbalový svět, na sebe opět výrazně upozornil. Nikoli však výkonem na hřišti!

Balotelli o poločasové přestávce požádal stopera Pepeho o výměnu dresu. Liverpool v té chvíli prohrával na Anfield Road s Realem o tři branky a především Balotelli hrál pod psa. Do druhého poločasu nahradil italského útočníka Adam Lallana a Liverpool se přeci jen zlepšil, i když konečný stav 3:0 už nezměnil.

Když se někdejší kapitán Liverpoolu Phil Thompson dozvěděl o téhle novince, nevěřil vlastním uším. „Děláte si srandu? Ach můj bože, na co ten člověk myslí?“ poznamenal nechápavě a hned svá slova doplnil. „Je mi jedno, jestli hrajete za Liverpool nebo za klub v druhé anglické divizi. Je to neuctivé a od hráče Liverpoolu naprosto hrozné.“

Nepochopitelnou věc předvedl Mario Balotelli proti Realu
Nepochopitelnou věc předvedl Mario Balotelli proti Realu

Současný kapitán Reds Steven Gerrard se k incidentu Balotelliho nevyjádřil slovy, ale činem. Po špatném výkonu si odmítl vyměnit dres s Alvaro Arbeolou přímo na hřišti před zraky zklamaných fanoušků. K tradičnímu rituálu došlo až uvnitř stadionu.

Další legenda Liverpoolu Graeme Soudness ve studiu jenom vrčela: “Nechtějte, abych vůbec začal mluvit!“

Pro tyto hráče byl liverpoolský dres vším, hlídali ho vlastními životy. Chování Balotelliho je jim proti srsti. „Na prvním místě může být rád, že vůbec nosí liverpoolský dres,“ doplnil na adresu Balotelliho Phil Thompson.

Trenér Liverpoolu Brendan Rogers do Balotelliho investoval před sezonou 16 milionů liber. Po bídných výkonech v anglické lize se italského útočníka pořád zastával. A dal mu šanci i proti Realu. Ale tu Balotelli totálně pohřbil. „Divil bych se, kdybych ho tu viděl i v další sezoně,“ domnívá se bývalý obránce Liverpoolu Jamie Carragher. Po středě si to určitě nemyslí sám.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud