16. února 2016 • 17:20

HAZARDuje! Utrápená hvězda Chelsea vytočila kouče řečmi o PSG

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PSG - CHELSEA ONLINE 20.45 | Celkem 32 odehraných zápasů, jen jediný vstřelený gól. Navíc z penalty v poháru. Eden Hazard by měl přemýšlet hlavně o tom, jak zvednout své mizerné výkony z aktuální sezony. Belgická hvězda ale místo nahození svých herních motorů spíš střádá plány na to, jak opustit Chelsea. Řečmi o pozitivním vztahu s PSG den před úvodní bitvou osmifinále Ligy mistrů naštval dočasného trenéra Guuse Hiddinka.



Hazard je jedním ze symbolů podzimního pádu Chelsea. V minulé sezoně se pyšnil ligovým titulem a trofejí pro Hráče roku Premier League, mnozí ho řadili do kategorie Messi , Ronaldo . Jenže půl roku po oslavných ódách se situace rázně mění.

Belgický záložník se v aktuální sezoně trápí. Stejně jako celý klub zapadl pod  Mourinhem do hlubokého průměru. Z bryndy se pořádně nevyhrabal ani s příchodem dočasného nástupce Guuse Hiddinka.

Místo toho, aby se soustředil na vylepšení svých statistik (pouhý jeden gól v sezoně), rozčeřil vody svými výroky. Den před startem prvního osmifinále Ligy mistrů Hazard s klidem přiznal, že by se zabýval případnou nabídkou od PSG. Tedy od aktuálního soupeře Chelsea.

"Bylo by velmi těžké říct NE klubu jako je PSG - stejně jako jiným týmům, které jsou schopné vyhrát Champions League," cituje Hazarda francouzský list Le Parisien. A co tedy budoucnost v Chelsea? "Ve fotbale nemáte nikdy jistotu. Když se ale budeme držet kontraktu, v přístím roce budu pokračovat v Chelsea," odpověděl 25letý záložník.

Den před velkým zápasem Hazard své výroky pořádně nedomyslel. Mluvit se zájmem o nabídce večerního soupeře Chelsea se moc nehodí. Navíc v postavení, kdy jako štědře placená hvězda (pobírá 200 tisíc liber týdně, sedm milionů korun) neodvádí to, co od něj jeho zaměstnavatel očekává.

Duel PSG - Chelsea sledujte od 20.45 ONLINE zde »

Belgický záložník Chelsea Eden Hazard zdraví fanoušky
Belgický záložník Chelsea Eden Hazard zdraví fanoušky

Hiddink krotil Hazardova slova

"Nejdřív se musí dát dohromady a ukázat, že je opravdu špičkovým hráčem. Pak může mít pro Chelsea velkou hodnotu," naznačil Hiddink. "Brzy se rozjede ještě víc spekulací, kdo přijde a kdo odejde. Já se do toho pouštět nebudu. Hazard má platný kontrakt, který nedávno prodloužil," dodal nizozemský stratég.

Hazard přitom teprve před rokem podepsal v Chelsea novou, luxusní smlouvu. Ta mu běží až do roku 2020. Hiddink mu navíc francouzskou lokalitu vymlouval. "Velcí hráči chtějí nastupovat v těch největších ligách - Premier League, La Liga, Bundesliga," naznačil, kde se hraje ten nejlepší fotbal.

Hazard má nejvyšší čas, aby se opět začal prosazovat. V tuto chvíli nedosahuje hodnoty okolo 70 miliony eur, o kterých se ještě v létě spekulovalo v souvislosti s Realem Madrid. Hazarda do Španělska stále láká nový trenér Zinedine Zidane, který si mimořádně nadaného fotbalistu hodně oblíbil.

Mometálně ale platí, že Hazard nastupuje za Chelsea. V londýnském klubu musí rychle dokázat, že patří do kategorie těch nejlepších plejerů. Příležitost bude mít už večer proti PSG.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud