16. února 2016 • 04:40

Sprosťák z PSG si před LM zavařil. Urazil Zlatana, brankáře i kouče

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepochopitelný průšvih má na svém kontě obránce PSG Serge Aurier, který v diskuzi s fanoušky sprostě urazil trenéra Laurenta Blanca i své spoluhráče. Za trest byl vyřazený z kádru a přijde nejen o dnešní šlágr v osmifinále Ligy mistrů proti Chelsea, ale dost pravděpodobně tím jeho kariéra v pařížském celku skončila. Co přesně provedl?



Serge Aurier komunikoval se svými fanoušky pomocí sociálních sítí. Do této chvíle všechno v pořádku. Jenže třiadvacetiletý obránce to zásadně přehnal. Nad obsahem diskuze zůstává rozum stát.

Mladý fotbalista začal tím, že nazval trenéra PSG Laurenta Blanca „teploušem“. „Přitom před dvěma lety jsem se hodně zasadil o to, abychom ho do Paříže získali. Ale potrestal se sám. Jsem strašně zklamaný,“ reagoval kouč a viníka vyřadil z kádru.

Jenže Aurier zašel v diskuzi ještě dál. Jeden z fanoušků se ho totiž zeptal, zda Blanc provozuje orální sexuální styk i s hvězdou týmu Zlatanem Ibrahimovicem. „Ten bere všechno,“ odpověděl fotbalista.

O brankáři Salvatorem Sirigim zase Aurier prohlásil, že je v týmu „naprosto zbytečný“. Mimo jiné pak urazil i svého konkurenta v boji o sestavu Gregoryho van der Wiela.

Aurierovo nepochopitelné představení nezůstalo bez následků. Těžko si představit, že by se vyřazený hráč ještě do týmu vrátil. Nepomohla ani omluva, kterou zveřejnil klub na svých internetových stránkách.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud