14. dubna 2016 • 11:49

Guardiola si rýpl do Ronalda: Omlouvám se, vím, že jsi chtěl Benfiku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl možná s postupem do semifinále Ligy mistrů o trochu víc starostí, než si představoval, ale nakonec mohl být kouč Bayernu Mnichov Pep Guardiola spokojený. Jeho tým na půdě Benfiky Lisabon musel otáčet nepříznivé skóre, remíza 2:2 ale stačila. Guardiola tak teď může v klidu čekat, koho mu přidělí los do boje o finále. A vtipně si rýpl do hvězdy Realu Madrid Cristiana Ronalda.



Ronaldo , který začínal svou velkou kariéru ve Sportingu Lisabon, se před čtvrtfinále LM nechal slyšet, že by si v semifinále rád zahrál právě proti velkým rivalům z Benfiky. To by ovšem znamenalo, že by Bayern musel vypadnout.

A Guardiola to teď slavnému CR7 spočítal i s úroky. „Vím, že Cristiano chtěl do semifinále Benfiku. Omlouvám se mu za to,“ usmíval se spokojně katalánský kouč po postupu Bayernu podle španělského deníku Marca. Mezi Guardiolou a Ronaldem to jiskří od dob, kdy Španěl trénoval Barcelonu.

Bayern, který postoupil do semifinále LM potřetí za sebou, narazí na jednoho z trojice Manchester City, Atlético Madrid nebo právě Real. To by mohla být pro Guardiolu příležitost k pomstě za sezonu 2013/2014, kdy Real Bayern právě v semifinále vyřadil. Pikantní souboj by ale pro něj byl i se Citizens, kam se po této sezoně z Německa přesune.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud