11. dubna 2016 • 15:13

Kahna štvou Ronaldovy pózy: Jeho svaly vidím častěji než prsa svojí ženy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oslavná fotka z kabiny Realu Madrid po vítězném El Clásiku se stala hitem. A to nejen pro fanoušky „bílého baletu“, ale především pro vtipálky. Ronalda a spol. naposledy parodoval tým druhé nizozemské ligy Almere City. Právě Portugalce pak kritizoval za jeho pózy legendární brankář Oliver Kahn.



Ta fotka obletěla celý fotbalový svět. Real nečekaně vyhrál El Clásico na půdě Barcelony a propadl euforii. Hráči madridského klubu slavili v kabině. Nejvíce zaujal Cristiano Ronaldo , který fanouškům vystavil své tělo.

Hvězdný Portugalec se totiž na euforické fotce objevil jen ve slipech se zaťatými svaly. Což o to, má se čím chlubit. Jeho póza ale trochu naštvala bývalého brankáře Bayernu Olivera Kahna, který je pravidelným kritikem Realu.

„Poslední dobou jsem viděl víckrát břišní svaly Cristiana Ronalda než prsa mé ženy,“ tvrdil Kahn a naznačil, že by se měl „CR7“ s vystavováním svého těla krotit.

Parodie Ronalda a spol. ve druhé lize

Nejen Kahnův výrok o víkendu zaujal. Fanoušky pobavila oslava nizozemského týmu Almere City po výhře 2:1 na hřišti Oss.

Fotbalisté si totiž právě na hráče Realu zahráli a napodobili vítěznou fotku z kabiny. Roli Ronalda na sebe vzal náhradní brankář Roy Pistoor. A co si budeme povídat, k Ronaldovi mu trochu chybí...

Hráči Realu to každopádně schytali už minulý týden po prohře 0:2 ve čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Wolfsburgu. To totiž byla pro madridský celek po vítězném El Clásiku nečekaná rána a fanoušci rivalů si to vychutnali.

Na internetu se tak objevila spousta koláží...

Tak takhle to bylo :DDDDDDDDDDD

Zveřejnil(a) Fotbal dne 7. duben 2016

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud