2. listopadu 2016 • 10:17

Messi těžko snášel porážku! Kvůli hádce měl jít do šatny City

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neudrželi vedení, dostali tři tvrdé rány a drtivá porážka se podepsala na jejich psychice. Barcelonští fotbalisté odcházeli z duelu Ligy mistrů s Manchesterem City (1:3) se svěšenými hlavami. Hvězdný Lionel Messi navíc měl podle španělských médií konflikt s jedním z domácích hráčů. Situace došla až tak daleko, že jej v šatně Citizens musel uklidňovat spoluhráč z reprezentace Sergio Agüero.



Na Etihad Stadium hrálo Barceloně od prvních minut vše do karet. Na začátku utkání jí sudí Viktor Kassai odpustil pokutový kop a po pár minutách poslal hosty do vedení Lionel Messi. Guardiolovi svěřenci ale spustili velký obrat. Po taktickém přeskupení řad začalo domácí mužstvo dominovat. Zápas nakonec otočilo a po skvělém výkonu ve druhém poločase Citizens vyhráli 3:1.

To hosté nemohli skousnout. Obzvláště poté, když to a samé mužstvo před dvěma týdny porazili na Nou Campu jasně 4:0. A svoji frustraci dali najevo. Zatímco o víkendu ujely nervy v ligovém utkání s Granadou Brazilci Neymarovi, který shodil soupeře při cestě do útrob stadionu ze schodů, na Ostrovech měl mít problém s jedním z domácích hráčů Argentinec Lionel Messi.

Lionel Messi musel skousnout porážku do City
Lionel Messi musel skousnout porážku do City

Španělské deníky Marca a Mundo Deportivo informují o tom, že barcelonská hvězda se pustila do slovní přestřelky s nejmenovaným hráčem City. Na oplátku měl Messi soupeři říct, že je „hloupý.“

Celý incident měl vyvrcholit tím, že Messi dokonce nakráčel společně s delegátem až do šatny domácího celku, kde se snažil hráče najít. Situaci musel řešit útočník City Sergio Agüero. Messiho spoluhráč z reprezentace prý rozhněvanou hvězdu hostů uklidnil a zažehnal další konflikt.

Jubilejní 100. zápas v Champions League tak měl pro 29letého kouzelníka Barcelony značně hořkou příchuť.

MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 11. • 20:45
Manchester City
Manchester City
3:1
ONLINE
1. listopadu
20:45
FC Barcelona
FC Barcelona
Góly

Domácí: 39. Gündoğan, 51. De Bruyne, 74. Gündoğan

Hosté: 21. Messi

Sestavy

Domácí: Caballero – Zabaleta (C), Otamendi, Stones, Kolarov – Fernandinho (60. Fernando) – Sterling (71. Navas), De Bruyne (89. Nolito), Gündoğan, Silva – Agüero.

Hosté: ter Stegen – Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne – Rakitić (61. Arda Turan), Busquets, A. Gomes (77. Rafinha) – Messi (C), L. Suárez, Neymar.

Náhradníci

Domácí: Gunn, Kompany, Clichy, Fernando, Navas, Nolito, Iheanacho

Hosté: Cillessen, Marlon, Suárez, Turan, Rafinha, Nili Perdomo, Alcácer

Karty

Domácí: Sterling, Kolarov

Hosté: Rakitić, Neymar, Busquets

Rozhodčí

V. Kassai – G. Ring, V. Toth (HUN)

Stadion

Etihad Stadium, Manchester

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud