28. května 2018 • 11:20

Ronaldo otáčí?! Uvidíme se za rok, slíbil při oslavách v Madridu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pořadí třináctý triumf v evropských pohárech, třetí výhra v Lize mistrů v řadě. Real Madrid má na konci sezony rozhodně co slavit! Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Marcelo a další členové hvězdného kádru si v neděli večer vychutnávali pompézní jízdu zaplněným Madridem. "Uvidíme se příští rok," slíbíl fanouškům Ronaldo, po jehož větách bezprostředně po vítězném finále s Liverpoolem (3:1) se začalo mluvit o odchodu z královského klubu.



Velká vítězství si v Madridu umí vychutnat, slast z ovládnutí Ligy mistrů v Realu všichni dobře znají. Hráče "bílého baletu" čekala po příletu z Kyjeva úchvatná neděle, při které nadšení fanoušci zaplnili ulice v centru města.

Honosná party odstartovala v neděli v šest večer, kdy tým nasedl do otevřeného autobusu u domácího stadionu na Santiago Bernabeu. Pak začala triumfální cesta městem. Tým se zastavil v katedrále Almudena, následovalo setkání s regionálním prezidentem Madridu Ángelem Garridem. Hráči pokračovali na radnici, kde je uvítala starostka Manuela Carmena.

Po splnění prvních oficialit už mužstvo zamířilo za svými natěšenými fanoušky. Nejdřív na centrální náměstí Puerta del Sol, pak na náměstí Cibeles se slavnou fontánou, tradičním epicentrem všech oslav královského klubu.

"Děkuji všem. Uvidíme se příští rok," prohlásil před příznivci  Cristiano Ronaldo . Hlavní hvězda mužstva a nejlepší střelec, který po finále v Kyjevě přitom nechtěl potvrdit, že v klubu zůstane i pro další sezonu.

Sestřih finále LM: Real Madrid - Liverpool 3:1. Rozhodly minely brankáře Kariuse
Video se připravuje ...

"Teď si chci užít trofej a v příštích dnech dám odpověď fanouškům. Bylo opravdu krásné hrát za Madrid," prohlásil Ronaldo krátce po triumfu nad Liverpoolem. "Jestli je to loučení? Odpověď přijde za pár dní. Budoucnost žádného hráče teď není důležitá. Teď píšeme historii a za pár dní něco řeknu," dodal.

Svými větami po výhře nad Liverpoolem  fanoušky Realu vyděsil. Podle nedělního vyjádření ale lze soudit, že CR7 už je nastavený tak, aby dál střílel góly v bílém dresu a bojoval s týmem o další velké trofeje.

Ale zpět k oslavám. Veškerému veselí šéfovali Marcelo se Sergiem Ramosem , obránci a největší osobnosti týmu. Pózovali s pohárem, před fanoušky líbali sochu a navlékli na ni šálu Realu. Hráči se chopili mikrofonu a jeden po druhém zdravili dav nadšených fanoušků.

Party pokračovala směrem na stadion, kam tým dorazil okolo desáté večer. Pompézní show určená pro členy klubu a držitele celoročních permanentek vyvrcholila nástupem všech členů týmu na připravené pódium, u oslav byli i basketbalisté Realu, šampioni letošní Euroligy.

Vzduchem nad hlavami hráčů létal Zinedine Zidane , francouzská legenda a muž, který s Realem slavil triumf v Lize mistrů jako hráč a klub dovedl i ke třem triumfům v roli trenéra.

Selfie time. Snímek hvězd Realu Casemira, Ronalda a Marcela po triumfu v Lize mistrů
Selfie time. Snímek hvězd Realu Casemira, Ronalda a Marcela po triumfu v Lize mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud