24. listopadu 2020 • 12:31

Experti věří Barceloně v Lize mistrů, vyhraje i bez Messiho. Slavit bude i Sevilla

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Liga mistrů má v úterý na programu další porci zápasů v základních skupinách a prestižní soutěž už může poznat orvní osmifinalisty. "Podle všeho mezi nimi nebudou chybět Sevilla s Tomášem Vacííkem v brance a také Barcelona, i když na Ukrajinu k duelu s Dynamem Kyjev odjela bez Lea Messiho. Sevilla by měla v Krasnodaru vyhrát a stejně tak Barcelona," soudí tisková mluvčí Chance Markéta Světlíková.



Sevilla, kde působí i český reprezentační brankář Tomáš Vaclík, je před bitvou na půdě Krasnodaru jasným favoritem. "Španělskému týmu věří 96 procent tipérů, na tiketech mají dvojku v kurzu 1,70:1," naznačuje tisková mluvčí, že je přízeň sázkařů jednoznačně na straně Vaclíka s spol.

Remízu v kurzu 4,02 sází jen tři procenta lidí a překvapivé vítězství ruského týmu (5,27:1) by potěšilo jedno procento tipérů. "Kurz 1,28:1 dává také tušit, že padnou více než jeden gól. Odvážnější ze sázkařů věří, že gólová radost propukne během zápasu nejméně třikrát (1:85:1)," doplňuje Světlíková.

Podobně velkého favorita vidí bookmakeři Chance v Barceloně, která se na Ukrajině poměří s Dynamem Kyjev.  Tým z Camp Nou je všechno, jen ne v pohodě. Navíc nebude hrát Leo Messi, největší hvězda týmu. "Barce ale stejně věří 97 procent sázkařů, dvojka je přitom nabízena v kurzu 1.66:1," upozorňuje Světlíková. Remízu s kurzem 4,25:1 mají na tiketu dvě procenta tipérů, výhru Dynama pak jen jedno procento (5,27::1) 

I když Messi absentuje, podle kurzů se dá čekat, že budou padat góly. Že padnu nejméně dva je skoro tutovka (1,20:1). "Stejně jako v případě Sevilly, tak i v tomto případě lidé zkoušejí, že padnou alespoň tři branky v kurzu 1,64:1. Vypadá to zrátka v Lize mistrů na gólové hody," doplňuje Světlíková. Jak bude úspěšná, to se ukáže v úterý večer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud