9. května 2009 • 18:51

Barcelona se odvolá proti kartám

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

FC Barcelona se odvolá proti kartám pro obránce Erika Abidala a Daniela Alvese, kvůli kterým přijdou o finále Ligy mistrů. Abidal byl v odvetě semifinále s Chelsea vyloučen, Alvese zase vyřadí ze hry druhá žlutá karta v soutěži.



"Samozřejmě, že se odvoláme. I kdyby to mělo být jen z úcty k nim dvěma," citovala agentura AP trenéra Barcelony Pepa Guardiolu. Šance na úspěch je však velmi malá, protože pravidla umožňují klubům odvolání pouze v případě, že rozhodčí při udělení karty zamění dva hráče.

Také obhájce Manchester United, se kterým se Barcelona utká 27. května v římském finále, se odvolal proti vyloučení Darrena Fletchera. Skotský záložník dostal červenou v odvetě semifinále s Arsenalem a stejně jako Abidal s Alvesem přijde o finále. Komise UEFA se bude odvoláním anglického klubu zabývat v pondělí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud