27. května 2009 • 23:53

Ferguson: Vyhrál lepší tým

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohrál ve finále Ligy mistrů a uznal, že oprávněně. Podle manažera Manchesteru United Sira Alexe Fergusona Barcelona získala trofej nejprestižnější evropské soutěže, protože byla nejlepší.



United vstoupili do utkání aktivně. Ale ani jeden jejich útok nedokázali gólově zakončit. Zato Samuelovi Eto'ovi stačila na druhé straně jedna akce a okamžitě poslal Barcelonu do vedení.

"První branka nás zničila, byl to špatný vstup do utkání. Pokud dáte fotbalistům Barcelony míč, udrží ho na svých kopáčkách po celou noc," uvedl po utkání Ferguson.


O přestávce se proto rozhodl nasadit argentinského útočníka Carlose Téveze, který nahradil neefektivního Andersona. Ale ani to nepomohlo. "Barcelona zkrátka bránila velice dobře," vzdychl.

Ve druhé půli přidal druhý gól katalánského velkoklubu Lionel Messi a pomohl svému týmu k vysněnému triumfu. "Upřímně, prohráli jsme s nejlepším klubem," připustil zkušený kouč.

"My jsme naopak nepředvedli vše, co umíme. A zaslouženě prohráli. Jsme zklamaní, ale stále máme mladý tým, který toho může v budoucnu hodně dokázat," dodal Ferguson.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud