16. března 2021 • 13:00

Kontumační výhra, ale konec. Sparťanky odvetu s PSG hrát nebudou

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistky Sparty nesehrají domácí odvetu osmifinále Ligy mistryň s Paris St. Germain, protože francouzský tým je v karanténě kvůli pozitivním testům na koronavirus. Středeční zápas v Chomutově byl zkontumován výsledkem 3:0 pro Pražanky, které ale po úvodním debaklu 0:5 stejně vypadly. Sparta o tom informovala na svém webu.



Svěřenkyně trenéra Martina Masaryka původně měly favorizovaný PSG v prvním duelu na začátku března přivítat doma, kvůli koronavirové situaci ale bylo utkání odloženo a týmy si prohodily pořadatelství. Sparťanky před týdnem v Paříži pětkrát inkasovaly a ztratily reálnou šanci na postup.

Českým maximem v elitní soutěži je čtvrtfinále. Mezi nejlepšími osmi celky se v minulosti třikrát představila Slavia, která ale tentokrát hned na úvod vypadla s Fiorentinou. Sparta naopak přešla přes Glasgow City. Letenský výběr se už jednou do čtvrtfinále probojoval, tehdy se ale ještě osmifinálová fáze hrála ve skupinách.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud